Iata ca se termina si luna aprilie acus, acus, iar la magazinele de presa deja gasim reviste cu cadouri, ca un mic avans de la Iepuras.

Doua titluri am gasit eu luna asta, aparute pana la aceasta data cel putin, iar pe primul cred ca deja l-ati remarcat in fotografia de mai sus. Mai exact, este vorba despre Unica (14,99 lei/11,99 lei), care vine impreuna cu o masca Loncolor Expert pentru par vopsit.

Nu am incercat-o si nici nu pot spune ca ma tenteaza pentru ca eu folosesc produse pentru par fara silicon/sulfalti, iar masca aceasta bag mana in foc ca are cel putin un silicon, daca nu si alte ingrediente care nu sunt ok cand urmezi metoda Curly Girl. Insa pentru acelea dintre voi care nu au astfel de restrictii, poate fi tentanta si, daca ati incercat-o deja, poate ne lasati impresiile voastre in comentarii.

Iar cea de-a doua dintre reviste cu cadouri de luna asta este Avantaje (12,90 lei/10,90 lei), care are un deodorant Gerovital Fancy si numarul de februarie al revistei Psychologies. Nici pe acesta nu l-am incercat, insa la fel, daca l-ati avut, cred ca impresiile (fie ele pozitive sau negative) ar fi utile cititoarelor.

Acestea sunt revistele despre care stiu eu ca au aparut pana la acest moment pe piata. M-as fi asteptat sa apara si Marie Claire Beauty Kit, asa ca inainte de Pasti, insa se pare ca in luna aprilie nu va exista. Ultimul a aparut pe 26 februarie, deci poate abia la finalul lunii mai vom avea o editie noua.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Voi ce reviste cu cadouri veti cumpara/ati cumparat in luna mai 2019?

(Visited 1,194 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!