Buna sa va fie dimineata de duminica!

Sper ca ati avut o saptamana minunata, caci a noastra sigur nu a fost asa… N-as vrea sa ma plang, stiu ca toata lumea are problemele personale si sigur voi nu intrati aici sa va incarcati cu energia mea negativa, dar na, rubrica asta trebuie sa fie despre viata, viata cateodata e nasoala, deci nici postarile mele nu-s neaparat vesele mereu. Ca sa echilibrez balanta, trebuie sa zic ca au fost si cateva chestii faine care au iesit saptamana asta, dar haideti sa le luam pe rand.

Nu mai am aparat dentar pe arcada superioara, dar am ramas cu cel de pe arcada inferioara. Luni am fost la ortodont, sperand ca il da jos, dar se pare ca mai astept o luna, spre finalul lui februarie abia se va produce evenimentul fericit si voi avea zambetul liber.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Poate va amintiti ca astept cu nerabdare sa imi scot aparatul si ca sa-mi fac o albire acasa cu ajutorul unui kit Yotuel. Ei bine, se pare ca nici planul asta nu a iesit, pentru ca medicul mi-a explicat ca smaltul dintilor, dupa indepartarea bracketilor, ar putea fi putin afectat si ca, in general, se regenereaza in 3 luni. Recomandarea ei este sa astept cu albirea inca 3 luni de la indepartarea aparatului inferior, ca smaltul sa fie uniform si sa nu se decoloreze dintii aiurea.

Asa ca intre timp, ma consolez cu pastele lor de dinti. Am inceput sa folosesc Yotuel All In One, varianta Snowmint, fix cand a inceput sa ninga ca lumea, si apoi m-am amuzat pe Instagram cu o cititoare ca ambele au o tematica de iarna – Se numest Winterfresh si Snowmint. :D

Si ca sa fie treaba si mai buna, mult asteptata noastra vacanta la munte a fost pusa in asteptare de vremea rea. Nu ne-am incumetat sa plecam din cauza ninsorilor si a temperaturilor mici, ne-am gandit ca drumul va fi mai lung si mai riscant, iar la munte am fi stat mai mult in camera de ger. Asa ca am ramas acasa… ceea ce pentru mine s-a tradus in cateva sedinte de kinetoterapie, pentru ca reusisem sa intepenesc de umeri si cateva zile am functionat pe avarie.

A fost prima mea experienta de acest gen si va zic sincer ca nu credeam ca in doar trei sedinte as putea nu doar sa ma deztepenesc, ci si sa ma pun bine pe picioare. Masajul facut la cabinet n-are nicio urma de relaxare, in caz ca sunteti si voi novici, ca si mine, sa va duceti pregatiti moral. Insa de fiecare data am plecat de acolo simtindu-ma mai bine, ca dupa un antrenament de-ala super intens la sala.

Acasa fiind, mi-am permis sa ma rasfat si cu cateva cosmetice proaspete – neaparat trebuie sa le reunesc in RoundUp si sa nu mai uit de el luna asta pentru ca am cateva chestii noi foarte misto. Una dintre ele este acest balsam demachiant de la Pupa, luat la jumatate de pret de Romina, care a fost draguta si mi l-a trimis prin Posta. Eu am mai folosit Banila acum ceva timp si mi se par foarte asemanatoare, as zice ca de la Pupa nu mi se incetoseaza privirea la fel ca dupa Banila, deci e o idee mai fain. Am impresia ca oferta cu reducerea era pana in februarie, deci daca va intereseaza si-aveti in drum un magazin Pupa, puteti intreba daca il mai au, era in jur de 35 lei.

O alta noutate de saptamana asta vine de la Elseve – sampon fara sulfati in trei variante, pentru trei tipuri de par sensibil: vopsit, uscat sau deteriorat. Fiind fara sulfati, sampoanele astea nu fac spuma si nu curata in felul in care suntem obisnuiti, dar ar trebui sa fie infinit mai delicate cu parul. Ei bine, va zic cu mana pe inima ca sincronizare mai ironica nu se putea… Sunt in plin puseu de dermatita, cu scarpinici mega intensi, deja am trecut pe sampon tratament (alta noutate) pentru ca Syoss antimatreata nu m-a ajutat suficient. Asadar, nici gand sa experimentez acum cu aceste sampoane, desi sunt mega-curioasa in privinta lor, pentru ca trebuie intai sa-mi rezolv problema scalpului.

Pe langa tratamentul pentru dermatita, am reusit sa mai fac ceva bun pentru parul meu saptamana asta: sa il tund! Initial nu aveam in minte mai mult decat scapat de varfurile care aveau nevoie de zeama de foarfeca, dar cand eram pe scaunul Biancai de la Studio Monroe, cea care se ocupa de parul meu de aproape un an de acum, i-am aratat niste poze cu tunsori mai vechi de-ale mele si mi-a propus sa imbinam lungimea de acum cu linia tunsorilor acelea si a iesit aceasta freza in scari, cu volum si tot ce-i trebuie.

Cu siguranta mi-ar fi iesit o poza mai faina daca nu uitam sa ma dau cu ruj cand am plecat de-acasa. Dar cum acasa am lasat Copila bolnavioara, nu mi-a mai stat mintea la asta. M-am simtit un pic vinovata ca am lipsit o ora si ceva, dar mi-a prins bine improspatarea asta, cu siguranta imi voi usca si aranja parul mai usor decat inainte. Si pentru ca tot eram acolo si mainile imi erau libere cat Bianca se ocupa de par, m-am lasat si pe mainile Dianei pentru o manichiura de mamica autentica: unghii scurte, date cu lac natural, dar pilite frumos si finisate cu atentie. Sper sa apuc sa fac si poza pana imi sare oja de pe unghii, ar fi pacat sa nu, ca demult n-am mai avut unghiile asa de ingrijite.

Ieri am reusit sa mai fac o chestie buna pentru mine: am gasit o rochie la reduceri pentru un eveniment foarte important pentru mine care va avea loc in mai. A fost o escapada foarte scurta la mall, ma dusesem anume sa ma uit dupa rochii la doua magazine, iar la Orsay am dat de frumusetea asta la 90 de lei. Poza mea nu ii face dreptate, se aseaza foarte frumos pe corp. Aveti si linkul, in caz ca vreti sa o vedeti mai bine si sa o cumparati.

Asadar, saptamana asta a fost cu de toate: planuri anulate, dureri de spate, masaj terapeutic, boli, vesti bune, dar si proaste, iar weekend-ul l-am petrecut la fel, cu mici bucurii, desi Copila mea e bolnava iar.

Voi ce-ati facut saptamana asta?

(Visited 886 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!