Deși pe blog nu am fost foarte activă în ultima perioadă (de social media nici nu mai zic…), în iulie am făcut câteva cumpărături de care sunt foarte încântată și despre care vreau să vă povestesc.

Încep cu câteva chestii comandate de pe Aliexpress pentru manichiura semipermanentă, o pasiune recent descoperită. După ce în iunie mi-am luat un kit Cupio cu trei oje, am zis să încerc și alte firme. Ojele Venalisa sunt recomandarea unei prietene mai cunoscătoare ca mine, am luat patru nuanțe, două pentru mine și două pentru sora mea.

Eu am un gri cu sclipici de diferite dimensiuni și un roz dulce, sora mea și-a ales un albastru închis cu sclipici mic și un verde închis. Am pe unghii, proaspăt aplicată, oja albastră, voiam să o încerc înainte să i-o dau surorii mele. Le-am luat de la magazinul oficial Venalisa de pe Aliexpress, au costat aproximativ 13 lei fiecare și au ajuns după aproximativ 3 săptămâni la poșta locală.

De asemenea, am comandat un set de folii pentru îndepărtarea ojei semipermanente, de aici. Ca dimensiuni și construcție, sunt la fel cu cele de la Cupio, doar că au costat până în 12 lei pentru 100 de bucăți, cutia de la Cupio are 50 și costă 20. Folia de aluminiu e diferită puțin decât la produsele similare Cupio, dar mi se par chiar mai bune acestea, parcă e mai rigidă folia și stă mai bine în jurul unghiei.

Am luat, de asemenea, un back-up pentru pudra Charlotte Tilbury în nuanța Fair. Mai am suficient din cealaltă, dar s-a ivit ocazia unui preț bun și știam cât de mult îmi place.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

De asemenea, într-o zi am plecat fără rimel pe gene de acasă și am nimerit într-un DM, unde mi-au căzut ochii pe rimelul Essence Volume Stylist. A fost până în 20 de lei și probabil la un supermarket se găsește la un preț mai mic. Mi se pare foarte fain, definește foarte bine genele și își merită cu vârf și îndesat banii.

Pentru că e sezonul în care deodorantul se termină cel mai repede, am încercat un brand nou pentru mine, Borotalco, știam că este apreciat pentru faptul că nu conține alcool. Nu sunt foarte hotărâtă în privința sa, am senzația că în zilele lungi și foarte călduroase nu face față cum ar trebui, dar nici nu pot spune că e prost.

Poate o să încerc o altă variantă pe viitor, acesta Fresh, deși miroase bine, nu o să îl mai cumpăr. Dacă ați testat ceva de la acest brand și ați fost mulțumite, vă rog să îmi scrieți în comentarii ce v-a încântat.

Voi ce produse cosmetice noi ați folosit în luna iulie?

(Visited 655 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!