Luna august a fost în cele dintâi pentru chestiile de bază, după cum veți vedea. Consum cu spor din produsele cosmetice și de îngrijire pe care le am deja și nu reușesc deloc să îmi adun energia pentru poze, dar să știți că ele sunt undeva acolo și folosesc, consum, termin din ce am, nu doar cumpăr.

Încerc să fac și eu achiziții mai cumpătate și gândite, deși nu cred că sunt genul care se poate rezuma la strictul necesar pentru că îngrijirea și cochetăria sunt plăcerile mele la care nu sunt dispusă să renunț.

Așadar, să vă arăt ce noutăți am din luna august:

Balsamul de păr Syoss Pure Fresh Lightweight a fost o alegere bazată pe criteriile Curly Girl Method. Eu am rămas fidelă produselor care respectă cerințele, adică nu au silicon, sulfați, alcool și altele. Acesta a fost o alegere fericită, are un singur conservant mai problematic doar dacă este folosit pentru co-wash. Până acum îmi place, e avantajos ca raport cantitate-preț, dar simt nevoia să folosesc și mască de păr după el.

Antiperspirantul Nivea Invisible l-am tot avut în mai multe variante de arome, este cel care rezistă cel mai bine la mine, cu excepția lui Mitchum cel heavy duty. L-am luat fără să fi terminat Borotalco de luna trecută, pe acela îl las pentru iarnă deoarece nu face față pe temperaturile de acum.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Rimelul pentru sprâncene Rimmel Wonderfull Brow l-am luat pentru diminețile în care nu am chef să dau prea multă atenție sprâncenelor. Colorează firele mai decolorate și, per total, arată mai îngrijit.

Paleta Urban Decay Naked Reloaded a fost un cadou nițel anticipat de ziua mea. Am ajuns la concluzia că dragostea mea din iarnă, Too Faced Tickled Peach, e mai colorată decât pot duce zilnic, cumva îmi doream altceva mai basic si mai deosebit în același timp, dar să pot să și lucrez rapid cu fardurile respective. Naked Reloaded pare să fi fost ce aveam nevoie și de vreo două săptămâni o folosesc aproape zilnic.

Un alt cadou a fost spray-ul pentru retușarea rădăcinilor Loncolor Quick Color Touch, în nuanța Castaniu Deschis. Eu foloseam un astfel de spray de la L’Oreal, doar că pe acela îl aveam într-o nuanță foarte închisă, Dark Brown, și nu mai mergea aplicat, având în vedere că rădăcinile mele sunt un blond închis acum. Am zis să-i dau acestuia o șansă, dar am fost dezamăgită în primul rând de nuanță, la mine e aproape negru. Plănuiesc să vă povestesc despre el separat, mai pe larg, pentru că știu că sunt multe persoane tentate de astfel de produse.

Acestea sunt noutățile din luna august pentru mine.

Ale voastre care sunt?

(Visited 922 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!