Da, va spuneam ca mi-am comandat cateva produse ELF de curand. Despre cele platite efectiv nu vreau sa vorbesc inca, nu am o idee clara formata, insa sunt profund dezamagita de cadoul primit, si anume pensula pentru fard de ochi.

Va spuneam intr-o postare de pe la inceputuri ca mi-am comandat o astfel de pensula si ca nu e chiar cum ar fi trebuit sa fie, insa cu putin noroc am reusit sa o fac folosibila. Din pacate, daca aceea a fost cam proasta, cea pe care mi-au trimis-o este execrabila! aceasta a venit cu perisorii lipiti, insa acum sunt atat de multi, incat nu prea pot sa o folosesc. Am incercat sa o “repar” ca si pe cealalta si sa tai partea intarita, insa tot zgarie.

In plus, fata de cea veche, are perii mai scurti, e o diferenta destul de mare.

Nu stiu de ce nu am aruncat-o inca pentru ca nu prea pot sa o folosesc. M-am entuziasmat foarte tare cand am vazut ce cadou au ales, insa chiar sa primesc doua pensule de la ei si sa fie ambele defecte nu ma asteptam! Macar pe aceasta nu am dat banii, dar parca tot imi este ciuda ca mi-ar fi fost foarte utila. Daca ma hotarasc sa imi mai iau vreuna, cred ca o sa ma orientez spre gama Studio, intrucat pensula pentru pudra din aceasta gama e foarte OK si fara probleme, pe cand despre pensulele Essentials am citit mai multe pareri de rau, datorate unor astfel de defecte. Daca ii cade coada, pot sa o lipesc, insa daca are perisorii lipiti, nu prea!

Am comandat de asemenea si cateva produse pentru sora si verisoara mea, iar cea din urma mi-a spus ca unul dintre rujurile primite de ea (tot gama Essentials…) a fost rupt si ca il foloseste doar cu pensula, nu il poate aplica altfel.
Concluzia e ca indiferent de pret, calitatea nu e garantata, dar macar cand e vorba de ceva ieftin, macar sa nu-ti para asa de rau de bani.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Ati avut si voi probleme cu comenzi ELF?

(Visited 306 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!