Cand a zburat deja prima luna din an? A fost atat de plina pentru mine, dar parca a trecut intr-o clipa. Asadar, facem loc pe blog articolului traditional despre reviste cu cadouri, sa stim de ce ne putem bucura la inceput de februarie.

Unica (9,90 lei/19,90 lei) vine impreuna cu un *balsam de par Loncolor Expert*. Nu l-am incercat, asa ca nu stiu cum e (dar astept impresiile voastre in comentarii), insa nu am inteles strategia celor de la Unica sa puna pretul pe pachet in care balsamul sa aiba cam acelasi pret cu pretul produsului in magazine.

Avantaje (10,90 lei) ofera cadou un pachet de servetele intime (IntimoHelp) sau antibacteriene (Touch), iar la dimensiunile pachetelului, mi se pare un obiect chiar util.

Revista Psychologies (9,90 lei/19,90 lei) vine impreuna cu o carte, Refuzati sa va provocati nefericirea pentru orice de Albert Ellis. Daca o vedeti voi pe la magazinele de presa, chiar va rog sa-mi scrieti in comentarii.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Ce am mai gasit interesant pentru februarie este oferta concernului de presa Sanoma Hearst: va puteti face abonament pe 6 sau 12 luni revistele lor, Marie Claire, Femeia, Harper’s Bazaar si Cosmopolitan cu reducere de 15-20%.

In materie de reviste cu cadouri, acestea sunt noutatile pe care le-am gasit eu in marele online. Multumiri si in aceasta luna catre Ema, care ma ajuta cu informatii din zona asta.

Ce reviste cu cadouri va tenteaza?

(Visited 1,011 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!