Vine vara si mie deja imi miroase putin a vacanta, desi zilele alea cu leneveala pe sezlong cu o revista in brate intre doua ture de inotat in piscina sunt apuse pentru mine… cel putin pentru o perioada. Totusi, printre voi sigur sunt si norocoase care-si pot permite un astfel de rasfat. Si de n-aveti concediu, merge o dimineata de weekend (poate chiar aceasta?) cu o cafea sau un ceai aromat si-un rasfoit de pagini glossy.

Sa termin cu visarea si sa va povestesc despre reviste cu cadouri, nu? Caci, dupa cum ati intuit, cele de mai sus ne-au pregatit si cateva cadouase, nu doar continut editorial. Cosmopolitan (8,99 lei) ar fi trecut neobservata cu mostra de *parfum Lancome Tresor La Nuit*, daca nu mi-ar fi placut teribil parfumul asta si n-ar fi pe lista mea de dorinte (dupa cum va povesteam si aici).

Glamour (12,90 lei/10,90 lei) vine impreuna cu o *oja Essence The Nudes*, daca sunteti fane ale genului asta de nuante, poate va prinde bine una noua pentru vara.Ojele Essence pe care le-am incercat eu de-a lungul timpului mi s-au parut ok si gasiti si pe blog ceva reviews pentru ele, insa din gama The Nudes n-am apucat sa incerc nimic. Daca le-ati testat deja, poate lasati impresii in comentarii pentru cititoarele interesate (multumirile vin anticipat).

Avantaje (9,90 lei) ofera o *masca Loncolor pentru par* –  pesemne ca se gandesc deja la suferintele pricinuite de soare si de clorul sau sarea din apa in care ne vom balaci la vara. Este tot un produs nou pentru mine si stiti deja rugamintea mea de mai sus. :D

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Unica (12,90 lei/10,90 lei) vizeaza o problema spinoasa vara, parul de pe corp si contine o *crema depilatoare Farmec cu ulei de argan*. Eu sunt prietena cu epilatorul, dar stiti voi, sunt momentele acelea cand n-ai timp sa te bibilesti cu ajutorul lui si-atunci singurele doua solutii salvatoare de timp sunt crema sau lama. Voi cu care va intelegeti?

Acestea fiind spuse, declaram deschisa sesiunea de reviste cu cadouri si discutiile despre ele:

Ce reviste cu cadouri de mai va tenteaza?
Ce produse dintre cele oferite ati incercat si le recomandati si altora?

(Visited 1,306 times, 1 visits today)

★ Beauty Blogger
★ Skincare Addict
★ Coffee Lover
★ 32
★ Bacau
★ adina@septembriejoi.com