Am intarziat multisor cu rubrica lunara de reviste cu cadouri, pentru ca si ele s-au cam lasat asteptate. Oricum, le-am mai vazut inca la chioscuri, si nu doar eu, asa ca sper ca, daca va tenteaza ceva, sa gasiti cu usurinta cadoul dorit, mai ales ca luna asta sunt cateva variante – si sper sa va placa.

Luna asta o draga cititoare m-a ajutat cu poze ca sa ilustram mai bine continutul din aceste reviste cu cadouri. Dar sa le luam pe rand pe fiecare in parte!

Viva (9.90 lei) are un *lapte demachiant Ivatherm* de 100 ml, potrivit fie pentru calatorii, fie ca sa testati produsul si sa va convingeti daca vi-l doriti full size sau nu. Din aceeasi gama, eu am folosit *crema Toleriskin* (review), am dat gata vreo doua chiar, intreaga gama e conceputa pentru tenurile foarte sensibile. Pe langa demachiant, gasiti intre paginile revistei si doua absorbante Libresse.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Unica (13,99 lei/10,90 lei) are un gel de dus *Gerovital* full size, doua absorbante Always si doua mostre, de *crema Elmiplant Multi-Collagen* de zi si crema de noapte si masca *Vichy Slow Age Nuit*.

In Avantaje (9,90 lei) gasim tot produse Farmec, de data asta e vorba fie de deodorant *Gerovital*, fie de *crema de maini Farmec cu argan* – cel putin variantele acestea le stiu eu. In plus, ca si Unica, revista Avantaje contine si doua absorbante Always si doua mostre, de *crema Elmiplant Multi-Collagen* de zi si crema de noapte si masca *Vichy Slow Age Nuit*.

Pe langa revistele cu cadouri incluse, mai exista si Glamour (10,90 lei), care nu ofera un cadou la propriu, ci reduceri in cadrul National Glamour Days, de pe 6-7 octombrie. Reducerile sunt de 20-30%, mie mi s-au parut interesante cele de 30% de la Anna Cori si oferta de la bratarile Pandora, de 1+1 gratis. Gasiti aici lista intreaga de magazine participante, precum si conditiile de acordare a reducerilor.

Cam atat am avut sa va povestesc despre reviste cu cadouri din octombrie. Sunt tare curioasa:

Ce reviste cu cadouri va tenteaza sau ati cumparat deja? Cum vi se pare campania Glamour?
Aveti de gand sa profitati de reducerile oferite?

(Visited 1,722 times, 1 visits today)