Recent am scris despre hidratarea corecta a pielii din punctul meu de vedere si articolul respectiv mi-a adus posibilitatea, prin intermediul Andreei, sa primesc doua produse Physiogel, o crema si un gel de curatare pentru piele sensibila, pe care abia astept sa le pun la incercare (dupa ce termin articolul planific o baie relaxanta si un rasfat cosmetic pe masura).

Mai mult decat atat, echipa a pregatit un premiu si pentru una dintre cititoarele mele, constand intr-un set de produse identic cu al meu. Daca vreti sa fie al vostru, trebuie sa scrieti intr-un comentariu ce considerati voi ca inseamna hidratarea corecta a pielii. Desigur, dupa primirea si folosirea produselor, ne-am bucura ca cititoarea sa ne spuna ce parere si-a format despre ele. Va puteti inscrie timp de o saptamana, adica pana pe 12 decembrie.

Voi anunta castigatoarea la scurt timp dupa incheierea inscrierilor, dupa care aceasta este rugata sa imi trimita un email pe adresa septembrie.joi@gmail.com cu datele sale de contact.

Castigatoarea este Monica – Pisica Albastra! Felicitari, draga mea, si multumesc celorlalte participante, mi-a facut placere sa va citesc raspunsurile! Va astept si pe viitor!

Va astept cu drag inscrierile!

(Visited 104 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!