Unghii lungi, rezistente si mai ales roz, asta ne dorim toate! Si cand spun “roz”, nu ma refer la culoarea data de oja, ci la culoarea pe care o au dupa ce dam oja jos.
Eu nu am niste unghii frumoase. Le pot numi OK pentru ca mai nou sunt destul de rezistente (multumita si lotiunii de la Farmec), cresc repejor, iar varful unghiei este de obicei foarte alb (daca aplic doar un lac transparent, poate parea ca port french manicure, dar nu e asa), insa unghia efectiv e scurta, cele de la degetele mari sunt mai late si am ceva probleme din cauza cuticulelor, trebuie sa le tai mereu…
N-am mentionat ingalbenirea unghiilor pentru ca aseara se pare ca am gasit o solutie pentru asta. Din cand in cand imi mai pilesc unghiile cu o pila pentru suprafata lor, acum n-o mai facusem demult pentru ca pila era inca unul din lucrurile situate pe fundul unui sac. Aseara am gasit-o si, in timp ce ma uitam la un film, am inceput sa pilesc cam anemic, ca sa recunosc. Spre marea mea surprindere, dupa a doua sau a treia unghie am constatat ca cele facute deja erau netede si rozalii, iar celelalte mai ca strigau: vreau si eu, scoate-mi paloarea asta hepatica!
Asadar, daca ati incercat alte solutii si n-a mers sau daca va gandeati la alte variante, dar pareau cam scumpe, incercati intai si trucul asta. Nu cred ca pila mea are ceva special, am luat-o acum vreo doi ani (deci e si cam tocita) de la cineva care aducea lucrusoare de-astea la serviciu, asa ca probabil ca orice pila pentru suprafete ar trebui sa fie suficient de buna.
Ce parere aveti? Ati incerca(t) solutia asta? A functionat?

(Visited 89 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!