Ante-scriptum: Aceasta postare face parte din campania Iwostin Solecrin care-si propune sa atraga atentia asupra importantei folosirii protectiei solare. Totusi, nu este o postare-reclama, asa ca sper sa o considerati utila si sa o cititi cu placere.

Nu stiu ai vostri cum sunt, dar ai mei se bronzeaza cu orice ocazie. Ocazii multe nu sunt, dar si daca e de treaba la tara, mama isi pune sutienul de la costumul de baie ca sa nu se bronzeze ca tractoristii si isi vede linistita de treaba ei pana termina, fara sa tina cont de soare sau de creme sau alte prostii.

Care e cea mai uzuala imagine pe litoralul romanesc? Pielea de un roz bolnavicios! Pe principiul daca tot vin la mare doar o data pe an, hai sa adun tot soarele, vezi oameni stand pe plaja cat e ziua de lunga, eventual si cu copiii dupa ei.

Se zice ca pielea alba are un aspect mai palid, bolnavicios… Pai daca pentru a fi bronzat si sanatos trebuie sa ajungi prin stadiul acesta de roseata, chiar vreau sa fiu sanatoasa?

Daca toate celelalte motive pentru a folosi protectia solara puteau fi considerate de catre unii mofturi, deja cand e vorba de asa ceva ar trebui sa tratam problema cu seriozitate! Mai ales cand e vorba de copii, dar nu numai, trebuie avuta mare grija pentru ca riscul de aparitie al cancerului de piele este extrem de mare!

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Cand v-ati ars ultima data la soare?

(Visited 74 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!