Mulți ani m-am ferit de rujuri prea colorate, purtam cel mult nuanțe piersicii sau nude. Însă de ceva timp încoace am descoperit că rujul îmi aduce mai multă culoare și veselie pe chip (și într-un timp foarte scurt) decât fardurile de ochi. Așa că am început să le îndrăgesc tot mai mult și v-am arătat rujurile pe care le-am preferat în diverse perioade (puteți vedea aici ce mi-a mai plăcut de-a lungul timpului).

De ceva timp încoace, îndrăgesc în mod deosebit rujurile Charlotte Tilbury. Îmi plac texturile, felul în care se aplică, persista și se estompează pe buze, dar și ambalajul foarte elegant care amplifică plăcerea de a folosi produsul.

Ce îmi place la rujurile Charlotte Tilbury?

Despre una dintre nuanțe, Pillow Talk, am mai scris aici. Dar cum de ziua mea am mai adăugat un ruj Charlotte Tilbury în micuța colecție, m-am gândit că e un pretext bun să vi le arăt într-un soi de review comparativ, cu multe poze care să vă arate cât de frumoase sunt și poate să vă convingă să adăugați unul pe lista lui Moș Crăciun.

Textura este mată, fără a fi uscată ca a unui ruj lichid, ceea ce le face mult mai prietenoase cu pielea sensibilă a buzelor, mai ales când vremea se răcește. Aceeași textură le face să se și estompeze plăcut de pe buze, fără pete, și pot fi reaplicate la nevoie. Nu am sesizat să fie diferențe de formulă, deși am rujuri din colecții diferite. Mi se pare că au rezistență și textură similare și sunt foarte încântată de toate trei.

Creioane de buze care li se asortează

Eu le port aproape doar pe ele, dacă mă urmăriți pe Instagram poate ați văzut că le menționez mereu când arăt produsele cu care mă machiez într-o zi. Iar pentru ca efectul să fie și mai fain le asociez cu creioane de buze în culori similare, care îmi permit să retusez un pic conturul asimetric al buzelor mele. De altfel, pentru a face mai relevante fotografiile, am pozat întâi rujul singur și apoi cu conturul aplicat peste. De regulă, întâi fac conturul și apoi aplic rujul, dar de dragul pozelor, am inversat puțin ordinea.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Pentru Pillow Talk folosesc creionul asortat Charlotte Tilbury Lipcheat Pillow Talk, iar pentru celelalte două, un creion care li se potrivește foarte bine, ieftin si fain, *Miss Sporty 20 Lively Rose*. Sunt sigură că acelea dintre voi care iubesc rujurile au deja un ruj într-o nuanță similară acestui creion, așa că vi-l recomand, merită și e super accesibil, până în 10 lei.

Așa arată buzele mele fără niciun produs aplicat. Sunt destul de nepigmentate, așa că am nevoie de rujuri colorate care să îmi inveselească chipul. Pentru referință, tenul meu este foarte deschis, port fonduri de ten precum Estee Lauder 1N1 (review) sau Revlon Colorstay 150 Buff (review). Și acum, să vă arăt cum arată rujurile pe buzele mele:

Ruj Charlotte Tilbury Pillow Talk

Este un nude foarte flatant, cum puține sunt pentru mine. Am avut de-a lungul timpului diverse experimente ratate cu rujuri nude care îmi faceau pielea să pară pământie sau mă arătau direct moartă – probabil stiți genul acela de look, mai ales dacă aveți pielea deschisă (dacă nu, puteți vedea o mostră aici). Charlotte Tilbury Pillow Talk este un nude cu tentă roz, cred că arată bine pe o varietate de chipuri și vi se potrivește dacă aveți tenul de la foarte deschis la mediu. Puteți vedea un look complet cu el aici.

Ruj Charlotte Tilbury Secret Salma

Rujul Charlotty Tilbury Secret Salma face parte din colecția Hot Lips, iar nuanțele sunt inspirate de vedete. Acesta i-ar fi potrivit Salmei Hayek, cu care eu nu am trăsături în comun, și cu toate asta mi se pare că îmi vine grozav rujul.

Pe site este descris ca un roz închis cu subton mov, subton care pe carnația mea nu e tocmai vizibil (deși dacă vă uitați la poza cu cele trei rujuri, pare clar mai rece decât First Dance). Îmi place mult, mi se pare că îmi luminează chipul și prind culoare imediat. Puteți vedea un look complet cu el aici.

Ruj Charlotte Tilbury First Dance

Rujul Charlotte Tilbury First Dance face parte din colecția Look of Love, cel pe care l-am primit eu are și un ambalaj special, tot roz-auriu, dar incrustat cu pietricele. Este cel mai recent adăugat micii mele colecții și, de când l-am primit, l-am purtat în fiecare zi în care m-am machiat, atât de mult îmi place. La momentul ăsta, mi se pare cel mai flatant pentru mine dintre toate, dar e posibil să îmi schimb părerea cu timpul, căci și celelalte nuanțe îmi plac mult.

Culoarea este un roz zmeuriu, un strop mai cald decât Secret Salma.

Cele trei rujuri Charlotte Tilbury, unul lângă altul

Iar la final, pentru că știu că nuanța pielii poate influența culoarea unui ruj, am zis să includ și o fotografie clasică cu rujurile aplicate pe antebraț – e genul de fotografie pe care o știu de când am început să caut produse cosmetice pe internet, acum 14 ani. Și nu e de mirare că încă se folosește, ajută mult să vezi nuanțele și să le compari în acest fel.

Ce nu îmi place la rujurile Charlotte Tilbury?

Păi… Există ceva, și anume prețul și greutatea cu care le putem procura. Atât cât știu eu la ora asta (și vă rog să mă corectați dacă greșesc) nu există un importator oficial, așa că nu vă pot recomanda site-uri din România care comercializează produse Charlotte Tilbury despre care să fiu convinsă că au produsele originale și nu fake-uri.

Dar dacă vă plac și vă tentează, le găsiți la magazine precum Asos sau Cult Beauty, care sunt foarte serioase și au servicii de relații cu clienții profi.

Rămâne problema prețului (un ruj Charlotte Tilbury costă în jur de 130 de lei, dacă nu prindeți vreo promoție), dar dacă sunt în bugetul vostru sau vreți să vă faceți un cadou deosebit, mergeți liniștite către un ruj Charlotte TIlbury. Și v-aș recomanda să vă luați o nuanță pe care să o purtați zi de zi pentru că e păcat să aveți un ruj scump pe care să îl purtați doar la ocazii, expiră neterminat și meritați ca fiecare zi să fie specială.

Care sunt rujurile voastre preferate/de suflet? Aveți/vă tentează un ruj Charlotte Tilbury?

(Visited 583 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!