Mi-am facut curaj si va mai arat un machiaj, dupa foaaarte mult timp de la primul, cu speranta ca pozele sunt mai bune de aceasta data. Mai am de lucrat la acest aspect, n-am reusit sa scot ceva full face de care sa fiu multumita, iar bateriile m-au lasat inainte sa surprind vreun cadru decent cu ochii inchisi. Oricum, machiajul este foarte simplu, plasarea culorilor e cea clasica, asa ca nu ati pierdut prea multe.

Iata si “minunatia”:

Si o perspectiva mai apropiata:

Aproape toate produsele folosite au fost de la ELF:

  • pentru sprancene am folosit o nuanta din quad-ul ELF Brownstone:
  •  pe pleoape am aplicat cateva nuante din paleta ELF Beauty School astfel: pe pleoapa mobila am folosit nuanta nr. 1, un auriu usor sidefat, am conturat linia genelor de sus integral si pe cea de jos doar pe jumatatea exterioara cu nuanta nr. 3, iar pe jumatatea interioara am revenit la nuanta nr. 1; am bagat pensula de blending in nuantele 2 si 3, pe care le-am plasat in pliul pleoapei, estompand spre arcada (ochii mei sunt putin hooded), am insistat putin in coltul extern al pliului; sub sprancene si in coltul interior al ochiului am iluminat cu nuanta 4.
  •  pe gene am aplicat Max Factor 2000 Calorie Curved Brush (care e pe duca, insa nici acum nu ma dezamageste si se aplica foarte, foarte frumos!)

Si cam asta a fost tot machiajul! Simplu, stiu, fac si chestii mai elaborate de atat, pe cuvant, insa am vrut sa va arat la ce am asortat eu glossul Revlon Super Lustrous si e genul de machiaj pe care il pot purta zilnic.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Stiu ca sprancenele nu-s tocmai in cea mai buna forma, sunt in proces de renovare…

Profit de ocazie si imi provoc colegele bloggerite (pe cele care nu au facut asta deja) sa ne arate un machiaj simplu, de zi cu zi, la care apeleaza in diminetile grabite! Iar de la cititoarele mele dragi as vrea sa aflu pe ce produse pun ele mana in astfel de cazuri!

 

(Visited 80 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!