Face parte din achizitiile lunii august, dar nu am avut-o la momentul la care am scris postarea aferenta. Exista in doua variante, Natural si Smokey, eu am varianta Natural. Nu se gaseste inca pe ELF Romania, eu am luat-o de la ELF UK in timpul reducerilor cu 50%, dar merita mai mult decat pretul intreg (3,5 lire). Va las cu pozele:

Culorile sunt, dupa parerea mea grozave! Trei dintre ele sunt mate (prima si ultima de pe randul de sus si ultima de pe randul de jos), iar celelalte sunt sidefate. O sa vedeti ca pozele cu swatchurile sunt facute si la umbra, si la soare, tocmai ca sa fie mai clar, sper eu.

Paleta are si o pensula, micuta, eu o folosesc mai mult pentru a contura ochii cu nuanta cea mai inchisa de fard. Nu prea merge sa faci un machiaj intreg cu ea, mai ales cand ai ochii mari ca ai mei. O vedeti in fotografii.

Fardurile sunt putin prafoase, dar decent, se aplica frumos tare, sunt suficient de pigmentate. Culoarea inchisa cel putin trebuie dozata cu atentie, doar cea mai deschisa e mai palida, dar e ok pentru highlight.

Ca sa va lamuriti asupra dimensiunii fardurilor, am facut poza comparativa langa o moneda de 50 de bani. Eu zic ca sunt suficient de mari, la pretul la care este paletuta. De inchis, se inchide foarte bine, nu mi s-a deschis niciodata si o port zilnic in geanta.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Imi place tare mult paleta, sper sa o mai cumpar cand se va termina, ceea ce nu se intevede deocamdata. E extrem de versatila si e suficient pentru a face de la un “no-make-up” make-up pana la un smokey eyes.

Va place?

(Visited 131 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!