Ante-scriptum: Aceasta postare face parte din campania Iwostin Solecrin care-si propune sa atraga atentia asupra importantei folosirii protectiei solare. Totusi, nu este o postare-reclama, asa ca sper sa o considerati utila si sa o cititi cu placere.

Cand ne gandim la o persoana tanara, ne concentram atentia asupra fetei. La fel, eforturile cele mai mari le facem pentru a pastra fermitatea si aspectul tenului, uitand de celelalte zone ale corpului.

Mainile sunt cele mai de pret ajutoare si primesc probabil 10% din atentia cuvenita lor. Le putem la treaba, le bagam prin toate cele, detergenti, produse de curatat, le scoatem la frig fara manusi (sau si cu manusi, la -15 grade tot rau e), le prajim la soare involuntar! Prea multe agresiuni si de aceea pielea sufera si se comporta in consecinta: se rideaza usor si se pateaza, devenind la un moment dat ca o hartie de pergament usor murdara (cand mergeti la bunici si strangeti cu drag mana bunicii, acordati cateva secunde si ganditi-va si la asta).

Pentru a le ajuta, dincolo de obisnuita crema de maini folosita cu regularitate, ar fi bine sa ne amintim ca, atunci cand aplicam crema cu FPS pe corp, sa nu neglijam mainile! Pe palme ajunge crema, insa acelea sunt ceva mai ferite.

(Visited 73 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!