V-am spus deja ca trec printr-o perioada foarte aglomerata, cu ore multe peste program si plecat devreme, devreme (imaginati-va, au fost dimineti cand am intrat pe “poarta scolii” la ora 6:00…), asa ca dimineata imi e din ce in ce mai greu sa ma dezmeticesc si sa ma aranjez ca la carte.
Am avut noroc asadar ca am primit fardul duo ELF Mocha Swirl exact la timp. Este noul meu favorit in aceste dimineti haotice, cand ma imbrac in graba si nu mai am chef sa stau si sa asortez machiajul cu tinuta. Il aplic dupa ce imi conturez ochii cu un creion maro no-name si imi dau repede pe buze cu gloss-ul Rimmel Vinyl Stars, nuanta Love Struck.

Descrierea lor: 

  • Fard de ochi ELF: Doua farduri de ochi minunate intr-un singur ambalaj. Fiecare nuanta superba poate fi utilizata singura sau poate fi combinata cu o alta nuanta pentru un efect dramatic.
  • Vinyl Stars Gloss: Ofera buzelor stralucire, are o textura usoara, putand fi aplicat direct pe buze sa peste rujl preferat. Contine microparticule stralucitoare.

Parerea mea: 

  •  Fardul de ochi ELF este, asa cum spuneam si mai devreme, foarte tare! Ambele culori au o tenta mov, ceea ce complimenteaza nuanta de verde din ochii mei. Se intinde usor, nu curge pe obraji, nu se adune pe pleoapele mele (nu sunt nici foarte uscate, dar nici grase). Rezista foarte bine si la locul lui.
  • Vinyl Stars Gloss este foarte dragut, nuanta fiind mai nude. Particulele stralucitoare sunt decente, nu imi transforma buzele in globulete de Craciun, ci dar sclipirea aceea discreta. Putea fi mai hidratant, eu il aplic mere peste balsam din aceasta cauza. Rezista destul de putin, o ora sa zic, insa il aplic destul de des si nici nu se vede urat cand se duce, nuanta fiind una discreta. As pune o poza pentru exemplificare, dar nu prea imi ies. Oricum, aspectul este de umed, discret, foarte putin stralucitor in soare.

Verdict: YAY! O super combinatie din punctul meu de vedere! Fardul a costat 8 lei, iar luciul 10 (la o promotie in Real, era la jumatate de pret). Le consider nu doar minunate prin prisma raportului calitate-pret, ci pentru ca ma salveaza de o bataie de cap, rezultatul fiind foarte bun.

Nu ma consider atat de experimentata cat sa ilustrez un look creat cu aceste produse si nici la poze nu ma descurc prea bine. Daca vreti sa vedeti ce se poate obtine cu fardul, puteti arunca o privire pe blogul lui Koko, ea intr-adevar poate pune in adevarata valoare acest fard.

(Visited 97 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!