I’m a bad, bad blogger! Dar macar locuiesc intr-o casa noua (bine, ea e de pe vremea lui Ceausescu, insa e noua pentru noi), care e inca un semi-dezastru cu sanse de recuperare doar daca ne mai acapareaza cateva zile intregi de munca si de care suntem deja mandri si nu ne vom mai incapea in pene cand va fi totul curat si pus la loc. Asta, ca sa stiti de ce sunt missing in action

In alta ordine de idei, i-am promis lui Lauren inca de saptamana trecuta ca o sa scriu despre oja asta si am intarziat cam mult, spre rusinea mea… Am pozele facute demult, dar n-am avut timp sa scriu!

Este un lac alb-laptos, aproape transparent pe unghii (cel putin daca e dat intr-un singur strat). Lasa senzatia de unghie data cu lac normal, insa arata mult mai bine. Are si particule sidefate foaaaarte mici, albastre, care ajuta la crearea senzatiei de unghii albe.

Eu port unghiile date cu oja fara pauza de cateva luni, iar pozele pe care le veti vedea vin dupa 2 saptamani cu aceeasi manichiura (nunta, luna de miere, mutat…), asa ca sper sa nu va deranjeze privelistea prea tare…

 Before:
 After:

Din cauza curateniei si a lipsei de timp, am purtat lacul asta de vreo doua saptamani incoace. Rezista binisor, chiar daca sare nu se vede prea tare (se vede mai tare decat la un lac transparent, totusi) si se si toceste putin la varfuri cand pui mainile la treaba cum le-am pus eu.
Poate fi folosit si pe post de baza pentru oja ca sa previna ingalbenirea, o sa-l incerc si asa (la manichiura de mireasa a fost ca baza si cred ca se preteaza foarte fain pentru manichiura frantuzeasca). Nu am observat sa aiba proprietati de albire efectiva a unghiei, adica daca unghia e ingalbenita si e data cu lacul asta, nu se mai vede la fel, insa daca stergi lacul petele cred ca raman la locul lor. Daca o sa observ altceva, o sa va spun.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Cum vi se pare? L-ati cumpara(t)?

(Visited 159 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!