In amintirea unghiilor mele lungi de acum cateva saptamani, ma uitam peste pozele pregatite pentru blog si-am realizat ca n-am postat despre aceasta minunatie transparenta, sidefata, sclipitoare, dar discreta in acelasi timp.

Demult nu m-a mai entuziasmat o oja asa delicata asa cum mi s-a intamplat cu Flormar True Color 001, pe cuvant! Bineinteles ca nu prea sta la poze, ca orice oja interesanta si m-am straduit, credeti-ma, sa o fotografiez cat mai bine.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Practic e un lac semi-transparent infuzat cu particule sidefate foarte fine si care arata intr-un mare fel pe unghii. Este  discret si se comporta tare frumos pe unghii in timp, pentru ca nu prea se vede daca se toceste sau sare. Oricum, ca majoritatea ojelor cu astfel de formulare, e destul de rezistent.

De obicei imi place sa-l port peste Rimmel Nail Whitener pentru ca unghiile par si mai albe astfel, iar lacul Rimmel e o buna baza pentru unghii.

Am purtat la un moment dat si un french in combinatia asta, si acela a aratat excelent (pictasem varfurile cu un lac special de la Essence).

Apropo de oje, in sfarsit mi-am adus toate ojele acasa si ma gandeam sa vi le arat ca un fel de mica colectie. Ce ziceti, ar fi o idee buna?

(Visited 531 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!