O premiera pentru mine, postez un soi de look si public poze cu mine (ceea ce nu fac prea des, cred ca am postat anul trecut de la nunta si cam atat).

Am scos-o pe sora’mea pe noul nostru loc de promenada, o insula de agrement pe Bistrita, si exact cand sa ies pe usa m-am gandit sa iau si camera, in ideea ca rar sta sotul meu la poze, dar si mai rar le face, asa ca am decis sa profit de ea la maximum.

Machiajul avea vreo 12 ore la activ si ceva treaba prin casa, a fost retusat strict cu pudra si ruj in 3 minute inainte de a iesi pe usa. Tinuta este compusa dintr-o rochie New Look luata cu ocazia vizitei la Bucuresti (pe care ardeam de nerabdare sa o port, dar a trebuit sa-i adaug o jupa, pentru ca era al naibii de transparenta), sandale joase Coly si geanta Oasap. La capitolul bijuterii, eu nu prea cumpar pentru ca nici ce am nu port, uit mereu sa le schimb, fac dusuri si bai cu ele si le stric, asa ca prefer sa port cateva piese finute de aur cu semnificatie speciala (cerceii sunt de la sotul meu, lantisorul si medalionul le-a primit mama de la tata cu ocazia casatoriei – deci sunt in familie de 28 de ani, si verigheta).

Asadar, va las cu pozele si sper sa va placa:

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

(Am fost indemnata sa fiu creativa… Doar atat am putut, cu indicatiile fotografei :D)

(Si un prim-plan cu geanta.)

Cam atat pentru o prima incercare. Nu va promit ca revin decat daca ma apuca si cred ca am ceva chiar demn de aratat – aici era geanta, dar si rochia mi-e draga rau!

Voi la ce ati purta geanta asta colorata?

(Visited 73 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!