Ar trebui sa scriu aici de gresie, faianta, var, tevi, fitinguri si alte de-astea, ca aici am avut o mare gaura in buget. Printre picaturi, am mai achizitionat cateva lucrusoare pentru mine, ca ma si pregatesc de ziua cea mare:

  • fard de pleoape Trendy by Cosbell   nr. 28, Golden Rose (7,5 lei)  – l-am vazut la vanzatoarea de la magazin, ea il purta si arata absolut demential.
  • concealer&highlighter ELF Studio, Fair (18 lei) – aveam nevoie de un anticearcan (ce fac o nunta si un apartament in renovare din om…) si cum tot aveam cateva prietene care voiau sa dea comanda, am aruncat un ochi pe site, am cautat cateva reviews pe net si l-am luat.
  • creion ELF Essentials, Black Bandit (8 lei pe site, primit cadou la comanda) – nu l-am desfacut inca, am deja un creion negru in uz si prefer sa folosesc produsele pe rand si sa nu deschid mai multe produse la fel (sau cu acelasi scop) in acelasi timp, ca se altereaza pana le termin – asta e un fel de project pan continuu la mine
  • buretei Ebelin de la DM (aprox. 3,6 lei) – am citit mai multe pareri despre folosirea bureteilor in ritualul de demachiere si recomandari pentru acestia. Cum am picat intamplator la Ploiesti pe langa un DM, am intrat, i-am luat repede si nu m-am mai uitat in urma (ca ma asteptau 3 oameni in fata magazinului). In pachet mai e doar unul, ca fratele lui e prin baie. Eu il folosesc pentru spalarea cu sapun, face o spumita faina care curata bine.
  • LE: crema nuantatoare Anthelios XL, LA ROCHE POSAY, FPS 50 (25 lei) de pe blogul Mihaelei – am avut noroc pentru ca e mult mai scumpa in farmacii. Brosa e primita tot de la Mihaela, ziceti voi daca nu e draguta?

  
Pozele sunt praf, sunt facute cu telefonul pentru ca nu mai am baterii la camera, dar daca amanam postarea asta pana luam baterii (am mai facut asa…), o faceam pe 15 iunie… Daca vreti informatii suplimentare despre un produs anume, nu ezitati sa cereti. Planuiesc oricum un swatch cu fardul de ochi, are o culoare senzationala!

Scriam ceva de machiajul de mireasa… Mai am nevoie de un rimel si gene false, plus ceva indemanare in punerea lor, ca nu mi-am pus niciodata, dar sper sa mi se dea mana repede. O sa-mi iau gene de pe genutze.ro si adezivul Duo, am citit de bine despre el, iar rimelul va fi probabil Collosal, pare excelent ca raport calitate-pret.

Voi ce v-ati luat in mai?

(Visited 85 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!