fond-de-ten-beauty-blender-bounce

Poate știți deja cum am ajuns să încerc fondul de ten Beauty Blender Bounce, l-am pus între preferatele anului 2019 pentru că l-am folosit aproape în fiecare zi când m-am machiat. În această perioadă a vieții mele, atunci când chiar mă machiez, prefer fondurile de ten rezistente la transfer, chiar dacă vin la pachet cu acoperirea mare, de regulă. Reglez acoperirea din cantitate și, după cum veți vedea în cele ce urmează, pielea încă se vede prin fondul de ten.

fond-de-ten-beauty-blender-bounce-120C

Textura și aplicarea fondului de ten Beauty Blender Bounce

Fondul de ten Beauty Blender Bounce are o consistență mai degrabă lichidă, însă nu curge. Eu pun cam o pompiță și jumătate pe dosul palmei (cât vedeți mai sus) și apoi punctez pe zonele feței cu degetul: pe frunte, nas, obraji în două locuri și bărbie, iar de acolo îl aplic cu un burețel Beauty Blender.

Din experiența mea (nu doar cu fondul de ten Beauty Blender Bounce, ci și cu Revlon Colorstay sau Estee Lauder Double Wear), cu burețelul umed obțin o acoperire lejeră și scap de efectul acela de mască pe care îl pot avea fondurile de ten cu acoperire mare și de care eu mă feresc foarte tare, mai ales la un machiaj de zi cu zi.

fond-de-ten-beauty-blender-bounce-1.20c

Cum arată aplicat fondul de ten Beauty Blender Bounce

Am testat mai multe nuanțe până să iau fondul de ten Beauty Blender Bounce, în final dintre 1.10N, 1.20C și 1.40N, 1.20C s-a dovedit a fi cel mai potrivit pentru mine. Tenul meu are de fapt un subton olive, de multe ori confundat cu subtonul neutru, și este și foarte deschis, de regulă la fondurile de ten mass market îmi este foarte greu să găsesc o nuanță care să nu fie prea închisă pentru mine.

Nu știu cum s-a făcut numerotarea în cazul fondului de ten Beauty Blender Bounce, eu clar nu am subton roz, ci mai degrabă reușesc să o scot la capăt cu un produs cu subton cald. Așadar, dacă vă tentează produsul, cereți mostre și testați-le acasă, în lumina naturală, pentru a vă asigura că luați cea mai potrivită nuanță. Mai ales că fondul de ten Beauty Blender Bounce nu e tocmai ieftin, ar fi păcat să luați o nuanță nepotrivită.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Lumina din ziua în care am făcut pozele a fost foarte nemiloasă cu pistruii și petele mele hiperpigmentare. Deși nu mă flatează, cred că pozele demonstrează că fondul de ten Beauty Blender Bounce poate fi aplicat într-un strat subțire și dă o acoperire cel mult medie.

machiaj-cu-fond-de-ten-beauty-blender-bounce-1

Rezistența fondului de ten pe ten

Eu am fondul de ten Beauty Blender Bounce din octombrie 2019, așa că o bună perioadă de timp l-am purtat 12-14 ore pe ten. Tocmai de aceea m-am și orientat către aceste tipuri de fond de ten, rezistente, pentru că pe parcursul zilei nu voiam să-mi las machiajul pe chipul Copilei la pupicii de dimineață sau de revedere sau pe telefon. Din acest punct de vedere sunt mulțumită de el.

De asemenea, deși s-a mai normalizat, am tenul mixt, cu exces de sebum în zona T în special în zilele cu variații de temperatură (când intru cu geeaca de iarnă la grădiniță să pregătesc Copila sau în vreun magazin unde temperatura ambientală e de 27 de grade). Am sesizat că lucesc mai puțin și sebumul nu face produsul să curgă de pe ten.

Rezistența este una din calitățile fondului de ten, însă tot ea solicită atenție sporită la demachiere. Știu multe persoane care evită să folosească produse rezistente la transfer pentru că ar provoca acnee (mai ales despre Estee Lauder Double Wear am auzit asta), sunt sigură că o parte dintre ele chiar nu tolereaza genul acesta de produse. Însă cred sincer că mare parte din povestea asta e un mit și că secretul, ca să zic așa, pentru a-l folosi zilnic fără probleme e o demachiere riguroasă, în doi pași. Eu folosesc balsam demachiant pentru a îndepărta machiajul și un alt produs care să curețe ce rămâne, reziduuri de machiaj, balsam și protecție solară (găsiți exemple de produse printre preferatele din 2019).

Cu siguranță, fondul de ten Beauty Blender Bounce merită din punctul meu de vedere, dar dacă vă tentează să îl încercați, vă sugerez să testați nuanțele pentru a fi sigure că o alegeți pe cea potrivită și așteptați și vreo reducere. Sephora are de două ori pe an un program de vânzări private, cu -20%, de regulă în aprilie și octombrie. De aceea am scris acum despre el, ca să aveți timp să îl testați până în aprilie, când sper că ar fi ocazia potrivită să îl luați la un preț mai bun – la preț întreg costă 179 lei și îl găsiți aici.

Voi ce fond de ten preferați în această perioadă? Ați încercat fondul de ten Beauty Blender Bounce?

(Visited 717 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!