Trebuie să încep prin a menționa că în perioada asta mi-am redus din nou rutina de machiaj la un minimum, aplic o cremă colorată cu spf dacă ies din casă și, dacă am timp sau e necesar să îmi fac, vin cu niște concealer, rimel si eventual ceva pe sprâncene. De ziua Copilei m-am machiat mai sofisticat, dar asta e deja o excepție mai degrabă.

Dar în vremurile mai bune, când ne permiteam să ieșim în spații deschise și neaglomerate fără mască, am reușit să-mi termin niște produse de machiaj pe care țineam neapărat să vi le arăt. Toate mi-au placut mult, de aceea le-am și reunit azi aici.

Fond de ten Beauty Blender Bounce (review)

În ultimii doi ani, cam așa, m-am dedulcit la fonduri de ten high end – și aici pot să le încadrez pe ambele, și pe Beauty Blender Bounce, cel terminat, și pe *Estee Lauder Double Wear* (review), cel pe care încerc să-l termin în această perioadă. Beauty Blender Bounce îmi pare o idee mai light pe ten, dar ambele îmi plac. Au acoperire mare – de aceea le aplic în cantitate mică pentru că eu urmăresc de fapt să obțin rezistența machiajului, nu neapărat acoperire. Folosesc nuanța 1.20C pentru Beauty Blender Bounce și 1N1 pentru Estee Lauder Double Wear.

Laura Mercier Tinted Moisturizer SPF20

O aveam de ceva timp și se cerea terminată. Mi-a plăcut mult în perioada în care stăteam acasă cu a mea Copilă și întindeam mâna după ea pentru un machiaj rapid, de plimbare, dar după ce m-am întors la birou, am căutat mai degrabă fonduri de ten rezistente pentru ca machiajul să țină 10-12 ore. Așadar, vara asta mi-am pus în cap să o termin și nu mi-a luat mult. Are o acoperire mică, arată frumos pe piele (o puteți vedea aici), dar are un luciu care nu știu cât va plăcea cuiva cu un ten mixt sau gras. Din punctul acesta de vedere, îmi place mai mult Paula’s Choice Super Light Daily Wrinkle Defense cu SPF 30 (review), care are un aspect mat după aplicare. Iar pentru toamnă, crema Paula’s Choice o folosesc fără să mai aplic alt produs cu SPF în prealabil.

Pudra Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish

De când am încercat pudra Charlotte Tilbury, i-am cam rămas fidelă. Îmi place cât de fină e, cât de ușor se aplică și faptul că are o ușoară acoperire, dar nu cât să încarce. Matifiaza, tot fără să încarce pielea, iar culoarea mi se potrivește foarte bine – eu am Fair. Cred că am folosit-o vreun an și am luat în loc tot o pudră Charlotte Tilbury pentru că nu m-am putut abține.

*Essence Volume Stylist* (scurt review) & *Maybelline Lash Sensational* (review)

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Abia aici se vede cam de cât timp nu am mai prezentat produsele de machiaj terminate, am reușit să strâng vreo 3 mascara consumate.

Am dat gata două Essence Volume Stylist Lash Extension (mai are un frate, Volume Stylist Curl&Hold, pe care nu l-am încercat), mi-a plăcut mult produsul, face niște gene lungi, negre și dese, iar prețul e infim – sub 20 de lei l-am luat eu din DM, iar în alte magazine sigur e mai accesibil. Pentru că mi-am propus, dar nu i-am făcut review, puteți să-l vedeți în acțiune aici.

Un alt preferat este Maybelline Lash Sensational, cred că e în top 3 rimeluri și face parte dintre cele accesibile. Am avut de-a lungul timpului vreo 3 sau 4, unul a fost chiar maroniu, dar mi-a plăcut mult. Și el dă volum, parcă Essence stă puțin mai bine la capitolul ăsta, dar Lash Sensational le definește mai frumos.

M-am dus în DM hotărâtă să iau ori unul, ori pe celălalt, însă nu le-am găsit și am rămas descumpănită în fața rafturilor. Atunci mi-au picat ochii pe Maybelline Colossal cel grăsun, un produs pe care l-am avut și pe la începuturile blogului, dar care nu a primit un review la momentul potrivit. Îmi aminteam că dă ceva mai mult volum, dar partea asta o rezolv aplicând două straturi. Rezistă pe gene, nu curge în cursul zilei și sunt mulțumită și de el – deși celelalte două parcă îmi plac un pic mai mult.

Oricum, dacă la celelalte produse pentru ten am fost mai pretențioasă, la rimeluri recunosc că aleg fără probleme oricând un rimel mass market și îmi fac treaba excelent și cu el.

Acestea sunt produsele terminate de mine în ultimele săptămâni – mă bucur că reușesc să mai termin din ele, având în vedere că în perioada aceasta nu am nici motiv, nici motivație să mă machiez prea des.

Voi vă machiați în perioada asta? Ce folosiți? Ce vă motivează? Ce ați mai terminat?

(Visited 281 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!