Mult titratul gel Eucerin a ajuns si in mainile mele! Si intrucat am comandat si un al doilea in cea mai recenta comanda Iherb, era cazul sa-mi scriu parerea despre el.

Descrierea lor:

Ingrediente:

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.


Parerea mea: Un gel bland, alb, semi-opac, cu o consistenta placuta, solubil in apa, recomandat pentru a curata foarte bine urmele de machiaj ramase dupa indepartarea cu demachiant. Spumeaza placut si pompita permite o dozare precisa, eliberand o cantitate suficienta pentru mine doar dintr-o apasare.

Mie imi lasa pielea curata, nu prea mi s-a intamplat sa ma stranga fata dupa spalare si nici nu mi-a cauzat uscarea tenului. Lista de ingrediente este un mare atu al produsului si motivul principal pentru care l-am cumparat, el fiind formulat pentru piele sensibila si cotat cu best pe Beautypedia.

L-am achizitionat de pe Iherb, costa 6,25$ (aprox. 21 lei) si are 237 ml. Costurile de transport pe Iherb sunt de 4$ (in anumite limite de greutate), dar daca sunteti la prima comanda, aveti o reducere de 5$. Timpul de asteptare este de aproximativ 10 zile lucratoare pana la sosirea comenzii la oficiul postal de care apartineti (nu la posta vamala, ceea ce e un mare avantaj).

Verdict: Din moment ce l-am recumparat deja, e clar ca imi place si consider ca merita.

Voi ce produse de curatare solubile in apa folositi?

(Visited 502 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!