Când Paula’s Choice a lansat gama Defense, m-a atras serumul care conținea, printre antioxidanți, și vitamina C, dar la momentul acela nu am acordat mare atenție cremei Essential Glow Moisturiser pentru că m-am temut de acel glow din titlu. Paradoxal, fix luminozitatea pe care o oferă este partea mea preferată acum, că o folosesc. Așa că, dacă vă place ideea de cremă de protecție solară care uniformizează pielea și o face luminoasă, vă invit să citiți mai departe.

Pentru cine este Paula’s Choice Defense Essential Glow Moisturiser?

Crema este potrivită pentru zi, având pe lângă ingredientele antioxidante, niacinamide si filtre minerale care asigură protecție solară SPF30. Are, de asemenea, și o tentă colorată, nu este albă, ci are o nuanță grej, care uniformizează cumva culoarea pielii, oferind luminozitatea aceea de care aminteam. E foarte interesantă culoarea pentru că atunci când o scoți din tub nu se confundă cu cea a pielii, cum este spre exemplu o altă cremă Paula’s Choice, Resist Super Light Daily Wrinkle Defense (review). Însă pe ten se adaptează și devine una cu pielea.

Lista de ingrediente

sursa

Ce îmi place la Paula’s Choice Defense Essential Glow Moisturiser

În primul rând, apreciez formula. Întrucât SUA nu permite folosirea anumitor filtre chimice în produsele de protecție solară, mă bucur că Essential Glow Moisturiser conține doar filtre minerale deoarece nu îmi irită ochii. O folosesc fără probleme pe tot tenul, în zona ochilor sunt chiar foarte temeinica atunci când o aplic.

Apropo de asta, am făcut și un clip pe Instagram pentru cine e curios să vadă cam cât produs folosesc și cum o aplic. Nu l-am putut include din motive tehnice, dar îl găsiți aici.

Și pentru că tot am adus în discuție filtrele, pentru cremele de protecție solară pe care le folosesc vara mă orientez în general către piața europeană, care are aprobate mai multe filtre noi și există suficiente produse care le conțin și au și o textură faină. Însă ce nu am găsit pe piața europeană e un produs colorat care să se potrivească tenului meu alb. Ei bine, crema Paula’s Choice Defense Essential Glow Moisturiser este fix ce îmi trebuia, pentru că, nefiind foarte pigmentată, pot aplica o cantitate suficientă (nu uitați de cantitatea recomandată de 1,25 ml pe ten și gât) care să-mi asigure protecția necesară fără a îmcărca tenul sau a crea un efect de mască colorată.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Apoi, lasă un luciu pe ten, dar unul care nu pare sebum, ci efectiv dă un aspect luminos. Nu cred că mi-ar fi plăcut treaba asta acum niște ani, când tenul meu tindea să secrete mai mult sebum decât acum, dar fie că s-au mai domolit glandele mele sebacee, fie că oboseala mă face să par prea cenușie, luminozitatea asta nou câștigată îmi convine, mai ales că zilele astea am cam renunțat la machiajul mai complex și mă rezum la această cremă și eventual, la un strop de anticearcan, rimel pe gene si unul pe sprâncene (în fotografie nu aveam decât crema, fără alte artificii).

Ce nu îmi place la Paula’s Choice Defense Essential Glow Moisturiser

Am un singur lucru să îi reproșez, și anume faptul că, deși este promovată și ca bază de machiaj, eu nu o pot folosi așa. Dacă încerc să pun fond de ten pest, formează scămițe și scămuțe cu nemiluita, deci clar o aleg doar în zilele când nu vreau să mă machiez.

Este și un produs destul de scump, are 60 ml și costă 164 lei. Asta o trec la dezavantaje pentru că îmi dau seama că multă lume preferă produsele mai prietenoase cu bugetul. Totuși, dacă vreți să fiți siguri că merită banii, puteți încerca trial size – 15 ml pentru 53 de lei. Scump, dar s-ar putea să vă placă produsul suficient cât să vă tenteze și cel mare.

Personal, deși îmi place crema, prefer varianta de care vă spuneam la început, Resist Super Light Daily Wrinkle Defense, pentru că are o acoperire un pic mai bună și pielea pare mai uniformă, dar și pentru că pot aplica machiaj peste – dacă îmi vine cheful pe parcursul zilei. Plus că aspectul acela ceva mai mat al pielii știu că a cucerit mai multe persoane decât acest finish luminos, care pe un ten gras ar putea să nu arate prea bine. Pe un ten uscat, însă, cred că varianta aceasta, Defense Essential Glow Moisturiser ar arăta mai fain, deși producătorul nu o recomandă pentru un anumit tip de ten.

Ce creme colorate cu SPF preferați? Ați încercat vreun produs din gama Paula’s Choice Defense?

(Visited 271 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!