reviste-cu-cadouri-aprilie-2016

Primavara e mai degraba prezenta in calendar si prin revistele glossy, decat pe-afara! Nu stiu pe la voi cum e, dar weekend-ul asta nu se anunta prea calduros si parca nu-mi vine sa renunt la geaca de iarna. Asa ca va invit sa studiem impreuna oferta de reviste cu cadouri de aprilie, pentru ca ele ne tin de urat numai bine in zilele astea, in care ne incalzeste mai degraba ceaiul decat soarele.

national-glamour-day-2apr2016-reviste-cu-cadouri

Glamour (9,90 lei) lanseaza o noua editie de National Glamour Day, care va avea loc pe 2 aprilie 2016. Spre deosebire de editiile anterioare, acum revista nu mai vine impreuna cu un card, ci trebuie luata la cumparaturi si aratata la casa pentru a beneficia de discount-urile oferite.

national-glamour-day-2-aprilie-2016-4

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

national-glamour-day-2-aprilie-2016-1

national-glamour-day-2-aprilie-2016-2

national-glamour-day-2-aprilie-2016-3

Reducerile se invart intre 25 si 30% si se aplica la colectiile de primavara-vara, din ce am citit eu. Mai sus am pus ofertele care mi-au placut mie. Cea mai antipatica e oferta C&A, care discrimineaza domnii si ofera reducere doar la un singur articol de dama… No me gusta. Oferta completa o gasiti pe site-ul oficial.

Revenind la celelalte reviste, Unica (14,90/10,90 lei) include varianta de 100 ml a lotiunii micelare Ivatherm. Unica a avut un parteneriat constant cu Ivatherm, care ne-a permis sa incercam de-a lungul timpului o multime de produse interesante la un pret mic si alaturi de o lectura glossy. Apropo de Ivatherm, daca vreti sa incercati si alte produse ale lor, trebuie sa va inscrieti la concurs!

Revista Elle (12,90 lei) contine doua suplimente, Elle Man si Special Hair by L’Oreal – deci si mai multa lectura glossy pentru amatoare. Daca ati luat-o si-ati gasit si mostre, va rog sa ma ajutati cu informatia: completam aici si stiu toate fetele interesate.

Astept cu interes aparitia Beau Monde Style (9,90 lei), anuntata pentru 29 martie.

Aceasta e oferta de reviste cu cadouri pentru aprilie – dintre cele aparute pana acum. Daca mai stiti si de altele, eu si celelalte cititoare va vom fi recunoscatoare ca ne ajutati sa fim informate.

Voi ce reviste cu cadouri cumparati in aprilie 2016?

(Visited 2,755 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!