reviste cadou august 2015

Ultima luna de vara aduce cu sine si aparitiile glossy cu aer estival. Ca de obicei, m-am gandit sa va anunt ce publicatii au aparut deja si ce reviste cu cadouri merita cautate la chioscurile de profil.

reviste cadou august 2015

Doua dintre reviste par a se fi gandit in special la cititoarele care se bucura de vacanta in luna august deoarece inserturile lor sunt carti: Unica (15,90/10.90 lei) contine volumul Femei care iubesc prea mult de Robin Norwood, iar Avantaje (13,90/8,90 lei) are doua propuneri, Vapaia, de Henri de Régnier si Pierre si Jean, de Guy de Maupassant.

reviste cadou august 2015

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Celelalte reviste aparute deja la aceasta ora au renuntat la cadouri: Elle (12,90 lei) nici nu a avut pana acum vreodata din ce imi amintesc eu, este o revista bazata mai degraba pe continut si nu a folosit astfel de strategii, iar Glamour (9,90 lei) isi pastreaza formatul A4 in defavoarea inserturilor. Femeia (7,99 lei) contine o mostra de crema de fata pentru piele sensibila Oxyance (marca proprie a Sensiblu).

Daca plecati in vacanta sau vreti sa recreati atmosfera de vacanta in camera voastra, acum stiti cu ce reviste va puteti delecta.

Veti cumpara vreo editie de august? Cum vi se pare ideea de a oferi carti la cumpararea unei reviste glossy?

(Visited 2,330 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!