Avem temperaturi de septembrie cald, insa noiembrie e fix dupa colt – si cum sa nu stiu fix eu asta, caci a mea Copila e nascuta fix pe 1 noiembrie? Asadar, e momentul acela din luna in care scrutam piata de presa glossy din Romania ca sa aflam ce reviste cu cadouri dragute au aparut deja si merita atentia noastra.

Cea care da startul este Unica (14,99 lei/10,90 lei), care vine impreuna cu o paleta de 8 farduri de ochi intr-o combinatie draguta de culori neutre: jumatate sunt calde, jumatate sunt reci, merg si de zi cu zi, dar si pentru un smokey accentuat – pentru ca exista acolo si un negru. Nu ma astept sa aiba o calitate exceptionala, ca nu discutam despre Urban Decay la 200 lei paleta, insa cu siguranta pentru o incepatoare sau cineva care nu e pasionat de machiaje elaborate, dar ii place sa se aranjeze, ar fi o optiune de testat daca are si un buget limitat.

Sunt curioasa sa aflu si parerile voastre daca ati cumparat revista si paleta, poate imi lasati cateva impresii despre farduri in sectiunea de comentarii.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Pe langa paleta, impreuna cu revista Unica se gasesc si doua mostre de la Vichy, una de serum Mineral 89 (un ser cu acid hialuronic destul de basic ca formula, dar fainut si fara alcool – ceea ce e foarte bine, pentru ca Vichy il cam pune in toate produsele) si una de crema Neovadiol. Din informatiile gasite online, ar trebui sa fie si o mostra de masca de par Wash&Go si una de serum Ivatherm Una (care e foarte misto, apropo), insa in poza de mai sus, trimisa de o draga cititoare, nu le-am regasit, asa ca trag concluzia ca ultimele doua mostre sunt disponibile cu un tiraj limitat al revistei.

Momentan, nu au aparut si alte reviste cu cadouri, insa mai studiem si asteptam, ca doar noiembrie inca nu a inceput. Iar daca ati descoperit sau descoperiti voi ceva interesant din zona de reviste cu cadouri, va rog sa-mi dati de veste ca sa completez articolul cu ajutorul vostru, intru bucuria celorlalte cititoare.

Mai cumparati reviste cu cadouri?

(Visited 1,531 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!