Am citit subiectul asta la cel putin 20 de bloggerite (da, am facut multa munca de cercetare pana sa-mi dau seama ca vreau si eu un coltisor al meu) si am profitat de sansa oferita de Irinaana, care a lasat leapsa deschisa pentru oricine vrea sa o preia.
Ritualul meu e relativ simplist, folosesc si cosmeticale din comert, mai fac si eu anumite “pomezi” despre care o sa va povestesc mai multe.
Sa o luam cu fata: dimineata spalat pe ochisori cu Sapunul purificator cu argila si carbune medicinal de la JOVIS si imi aplic crema hidratanta anti-imperfectiuni din gama Skin Control a Elmiplant. Dupa cateva minute continui cu smacuielile zilnice, dar dat fiind ca e foarte dimineata cand plec eu la serviciu, nu ma complic prea mult. Seara, ca sa dau smacul jos, folosesc pentru ochi lotiunea micelara Ivatherm, iar apoi imi spal fata cu acelasi sapunel. Ulterior folosesc o lotiune tonica a carei reteta am gasit-o tot la Jovis si despre care o sa va scriu. De o saptamana am inceput sa ma dau pe gene cu ulei de ricin si sunt incantata de efect.
Cand plec in deplasare, iau cu mine un gel de curatare inspirat din blogul lui Jovis (pentru mine fata asta e o cutiuta cu comori) pe care l-am preparat intr-un flacon unde a fost initial un gel de dezinfectat mainile.
Ca masti, folosesc doar preparate facute de mine, in diverse combinatii potrivite – sper – tenului mixt: ulei de masline cu zahar sau malai pentru exfoliat, felii de fructe pe care le-am plimbat pe fata, lapte cu malai, ce are omul prin casa.

Credit foto: http://cosmeticbrazil.com/soap_kelp.html

(Visited 211 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!