Sa nu credeti ca, daca am o multime de oje, ma multumesc doar cu ale mele! Nu, nu! Dovada sta faptul ca nu m-am putut abtine sa nu testez si ojele OPI ale surorii mele (aici si aici vi le-am aratat) , dar la fel de mult ma tenteaza si ojele low end, cum sunt cele de la Kallos. Asa ca, imediat ce mi-au cazut ochii pe ea, am pus manuta pe oja colegei mele, Kallos numarul 108:

Si asa arata ea pe unghii:

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

 Culoarea este un rosu zmeuriu, foarte putin sidefat. Oja e pigmentata, insa tot am simtit nevoia sa aplic doua straturi pentru ca asa fac de obicei. Pensula e micuta, ceea ce face ca procesul aplicarii sa necesite mai multa atentie, insa se poate lucra cu ea. Enervant si incomod mi se pare capacul, care e foarte mare si din cauza asta parca tin greu pensula in mana. Totusi, oja apare uniform pe unghie, nu raman urme de la pensula. Ca rezistenta nu am avut probleme cu ea, rezista cam ca celelalte oje pe care le am, la fel si ca timp de uscare. Ce-i drept, eu folosesc si topcoat-ul OPI Rapidry, ceea ce cred ca influenteaza partial timpul de uscare si rezistenta. La mine oja doar se toceste, rareori sare de pe varfuri.

Ojele Kallos costa la mine in oras in jur de 5-6 lei, adica un pret foarte decent pentru ce ofera oja. In plus, exista o multime de nuante, trecand prin toata gama de culori si multe variante de texturi, cremoase, satinate, sidefate, asa ca daca nu va place sa dati multi bani pe o oja, va recomand sa le aruncati o privire pe viitor, daca nu ati facut-o deja!

Care e gama de oje low-end din care cumparati cel mai des?

(Visited 506 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!