Unul din suvenirurile mele de vacanta a fost o oja Kiko, cumparata din Milano. Nuantele mele preferate de oja se invart in sfera grena-mov, asa ca ochii mi-au zburat imediat in directia de interes si am ales o oja care promitea sa fie diferita de ce aveam eu in colectie deja.

kiko 497

kiko 497

kikp 497

kiko 497

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

kiko 497

In sticla, oja pare un grena cu un sidef fin in nuante de auriu si rosu, insa pe unghii se transforma de fapt intr-un lac mov, iar sideful este vizibil in soare. Am fost putin dezamagita, desi oja in soare arata intr-un mare fel.

kiko 497

Am aplicat-o in doua straturi, culoarea fiind opaca. Textura sa destul de lichida face aplicarea si uscarea rapide, pensula e una obisnuita, subtire si lunga, usor de manevrat. Rezistenta sa e medie, incepe sa se toceasca la varfuri destul de repede si fiind vorba de o nuanta inchisa, de aproape se vede destul de usor. Totusi, eu am purtat-o cam patru zile fara sa ma stresez, dupa care am preferat sa-mi refac manichiura pentru ca ma asteptau si alte sticlute colorate.

Una peste alta, sunt multumita de oja Kiko, mi-ar fi placut insa ca nuanta de pe unghie sa fie la fel de interesanta ca in sticla.

Voi ati mai intalnit astfel de situatii?

 

(Visited 640 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!