Vi s-a intamplat vreodata sa fiti absolut surprinse de cat de bine arata o culoare aparent simpla pe unghiile voastre? Asa m-a uimit pe mine Rimmel 60 Seconds Mary Mary Quite Contrary: am purtat-o pe unghii cinci zile si am fost absolut uimita de cat de bine arata!

Aceasta este sticluta fermecata:

rimmel 60 seconds mary mary quite contrary
Rimmel 60 Seconds Mary Mary Quite Contrary

Si asa arata pe unghii:

rimmel 60 seconds mary mary quite contrary

rimmel 60 seconds mary mary quite contrary
Rimmel 60 Seconds Mary Mary Quite Contrary In soare puternic
rimmel 60 seconds mary mary quite contrary
Rimmel 60 Seconds Mary Mary Quite Contrary In umbra

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

rimmel 60 seconds mary mary quite contrary

Mary Mary Quite Contrary (621) este un lila superb, foarte deschis si pal, in sfarsit o astfel de nuanta care sa mi se potriveasca si mie si sa nu-mi mai faca pielea sa para pamantie, asa cum pateam cu Uh BoY You’re So Fine. O sa o port cu mare placere toata vara, in sfarsit am gasit si eu o culoare pastelata ideala pentru vara!

Rezistenta a fost foarte buna, am purtat-o cinci zile si spre sfarsit sarise foarte putin pe un colt unde unghia era usor exfoliata si, deci, mai sensibila. Am aplicat-o in trei straturi pentru a fi opaca, vad ca in poze se vad niste dare, insa cred ca obiectivul aparatului a fost nemilos, pentru ca eu nu le-am vazut cu ochiul liber.

Pensula ojei Mary Mary Quite Contrary este aceeasi ca la toata gama Rimmel 60 Seconds, lata, plata si taiata rotunjit:

rimmel 60 seconds mary mary quite contrary
Close-up pensula Rimmel 60 Seconds Mary Mary Quite Contrary

Cand am cumparat eu Mary Mary Quite Contrary, toate ojele Rimmel 60 Seconds erau reduse la 4,35 lei in Cora. La pret intreg, in functie de magazin Rimmel 60 Seconds costa intre 7 si 10 lei, un pret bun pentru o oja rezistenta si varietate de culori cum nu am mai vazut la alte game.

Va place gama Rimmel 60 Seconds? Purtati lila pe unghii?

(P.S.: Articolul acesta este programat, asa ca imi cer scuze pentru intarzierea cu care voi aproba/raspunde la comentarii. Din plimbarea noastra va uram lectura placuta!)

(Visited 757 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!