Va amintiti postarea asta? Ei bine, draga de Sigina mi-a facut o mare surpriza si le-a scris celor de la ELF pe pagina de Facebook despre patania mea, iar acestia au explicat ca ar fi trebuit sa ii anunt despre problema si ca astfel situatia s-ar fi rezolvat. Pana aici, par de buna credinta si e vina mea ca nu am reactionat asa cum au spus ei. Recunosc, m-a tinut pe loc investita mica si gandul ca, daca ma pun sa le returnez pensula defecta si sa-mi trimita alta, cheltui cat am dat pe pensula si cine stie daca primesc una (mai buna) in loc? Oricum, still my fault.

Unde nu sunt de acord cu ei e faza urmatoare:

pana de curand, nu am avut probleme cu aceste pensule. acesta este si motivul pentru care initial nu erau verificate fiecare in parte (sunt expediate zeci de astfel de pensule zilnic, uneori chiar si mai multe. verificarea fiecareia, avand in vedere ca sunt ambalate, ar insemna foarte mult timp, in conditiile in care nu ne-am gandit ca poate sa apara o astfel de problema). acum bineinteles ca sunt verificate, suntem si noi interesati sa sesizam aceste probleme furnizorilor. platim pentru o marfa care ne asteptam sa fie fara defecte, asa cum se asteapta si clientele noastre.

 

 

 

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

 

Ei, situatia nu e chiar asa pentru ca, vedeti voi, eu am prima pensula din august si review-uri negative am citit nu doar in ultima luna, ci de vreo cateva luni tot apare problema pensulelor cu firele lipite. Asadar, dragi reprezentanti ELF, marfa voastra a avut probleme in tot timpul asta! E bine daca ati luat atitudine si ati inceput sa verificati pentru ca astia 8 lei, o suma aparent nesemnificativa, sunt totusi bani cheltuiti pe un produs si ar trebui sa il si folosim.

Puteti urmari intreaga discutie aici, insa concluzia e urmatoarea (si asa o sa fac si eu de-acum incolo): cand aveti probleme cu un produs ELF, scrieti-le si, conform spuselor lor, produsul defect va va fi inlocuit.

(Visited 82 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!