Dezavantajul de a trai intr-un oras mic (sau de a veni in vizita la parintii care locuiesc intr-un oras mic :D): vrei sa cumperi ceva si nu gasesti!

Sa va explic: aseara am fost la proba pentru machiajul de mireasa. Experienta interesanta, dar vorba unui banc: operatia a reusit, pacientul este mort. Pe scurt, la ochi a fost mai mult decat cred eu ca pot duce, insa mi-a placut mult fondul de ten folosit (Bruno Vassari, good luck buying that!). Pentru ca lipsa de timp din ultima saptamana a fost mare, nu am mai avut timp sa imi exfoliez tenul si am niste zone in care mi se cojeste putin pielea dupa o vizita la cosmetica. Domnisoara make-up artist mi-a recomandat scrub-ul Clean&Clear, varianta celebra, mov, mi-a zis ca ei ii merge foarte bine si ca a vazut efectele din prima.

Am plecat chitita azi in oras sa-mi iau ori acest minunat Clean&Clear, ori crema gommage Cosmetic Plant. Surpriza! Nu le-am gasit pe niciuna in magazinele din zona casei pe care le-am gasit deschise. In schimb, am chitit un nou fard Trendy, pe care nu-l mai avea doamna, dar a zis ca mi-l aduce luni si-o sa vi-l arat.

Si daca tot m-am intors fara exfoliant acasa si o sa ma rezum azi la reteta Cameliei, ce exfoliant imi recomandati? Cerinte: poa’sa fie si home-made (desi ce mai faceam eu de obicei parca nu mai functioneaza), si din comert, singurele conditii ar fi pretul decent, eficienta si eventual accesibilitatea.

Weekend placut!

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

(Visited 79 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!