Nu știu ce vă entuziasmează mai mult pe voi, îngrijirea tenului sau machiajul, cred că pentru mine sunt la egalitate.

În ultimul an, de când m-am întors la birou, am gravitat în jurul produselor pe care să le aplic ușor și care să reziste cât mai mult și mai bine. Asta se întâmplă pentru că mă machiez în jur de 6 și mă demachiez pe la 19-20 seara, ziua sunt mai mereu pe fugă, iar în geantă nu prea mai port produse pentru retuș.

Astea sunt principalele criterii la care trebuie să exceleze produsele de machiaj pe care le folosesc în perioada aceasta, iar două dintre ele le îndeplinesc cu brio, în timp ce al treilea e un “Quick fix”, care schimbă tot aspectul machiajului din două mișcări. Iată despre ce produse este vorba:

Fond de ten Beauty Blender Bounce

M-am gândit mult la fondul de ten Beauty Blender Bounce după ce o prietenă dragă mi l-a prezentat ca fiind similar ca rezistență cu Estee Lauder Double Wear, cel pe care îl foloseam la momentul respectiv, dar mai ușor de aplicat, în sensul că arată mai puțin încărcat pe ten.

Întâi a fost bătălia găsirii nuanței potrivite, ceea ce am reușit abia când fondul de ten Beauty Blender Bounce a ajuns în Sephora. Am testat din Bacău nuanțele 1.20c și 1.40n, 1.30w avea subton cald și nu avea sens să îl încerc. Eu am așa numitul subton neutru, care de fapt se pare că e olive, doar ca e mai greu de văzut pentru ca pielea e foarte deschisă. 1.40n era prea închis, 120c teoretic era cu subton rece, dar în realitate, nu prea. Am avut și 110n în teste, trimis de prietena mea, și în final mi s-a părut că 1.20c e cel potrivit, nu bate deloc în roz.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Ca experiență a folosirii, Beauty Blender Bounce este exact ce mi-a zis prietena mea că va fi: îl aplic ușor cu un burețel de la același producător, o pompiță îmi ajunge pentru tot chipul (scopul meu fiind o ușoară uniformizare, nu acoperire mare), rezistă foarte bine până seara, fixat puțin cu pudră, ce e drept. Țin să menționez că nu oxidează, ceea ce e important mai ales la pielea mea deschisă, iar nuanța aleasă pare să fie mai potrivită pentru mine în anotimpul rece decât ce am la Estee Lauder Double Wear (1N1) (review).

Îl folosesc zilnic de când îl am, așa că dacă vreți un review mai amănunțit, cu poze înainte-după, dați de știre în comentarii.

Mascara Essence Volume Stylist

O achiziție foarte rentabilă, rimelul *Essence Volume Stylist* a fost tot o recomandare a prietenei mele. Sunt anumite categorii de produse în care sunt dispusă să investesc mai mult pentru ceva extra, dar în ceea ce privește rimelurile/mascara, am găsit multe opțiuni accesibile care fac o treabă bună sau foarte bună și, având în vedere recomandarea de a le schimba la 3 luni din motive de siguranță și igienă, chiar mi s-ar părea o risipă să dau 100 de lei pe un astfel de produs.

Rimelul Essence Volume Stylist are un raport calitate/preț excelent, costă până în 20 de lei, alungește, dă volum fără să încarce excesiv genele și rămâne toată ziua pe gene. Am avut mici accidente cu el doar pe timpul verii, când am constatat cu stupoare că îmi cam pleca la plimbare pe timpul zilei orice rimel foloseam, atunci am rezolvat problema folosind primer pentru gene. Însă de prin septembrie problema a dispărut complet.

Am terminat un tub deja, mi-am luat și o rezervă, dar apoi am descoperit că mai aveam un *Maybelline Lash Sensational* (review), vechiul meu preferat, și m-am gândit că mai bine ar fi să îl folosesc pe acela întâi, dată fiind data achiziției. M-a surprins să constat că Essence Volume Stylist face o treabă mai bună decât Maybelline.

Dacă v-am stârnit curiozitatea și doriți un review mai detaliat, cu poze demonstrative, dați-mi de știre.

Ruj lichid Melkior Blood Collection (Grupa A)

Sunt zile în care machiajul meu este super simplu: tenul primește puțină atenție în plus, iar la ochi ajung abia să pun niște rimel. În astfel de zile, pata de culoare vine invariabil de la ruj, mă uit la ceas și, dacă nu am timp de ceva farduri la ochi, clar pun un ruj în geantă și îl aplic eventual când ajung la birou.

*Rujul lichid Melkior Blood Collection* este exact ce trebuie pentru acele zile, clar îmi schimb complet machiajul (care în rest pare cam inexistent), iar nuanța pe care o am eu, A2, cu subton rece, ajută și dinții să pară mai albi.

E destul de ușor de aplicat, eu de obicei nu mă complic cu conturarea cu creion în prealabil, dar da, fiind atât de roșu și atât de pigmentat, trebuie o mână stabilă. Față de MAC Ruby Woo, nu are textura la fel de uscată. Iar pe timpul zilei, dacă începe să se estompeze, nu mă mai complic să retușez, ci aplic un balsam colorat dacă simt nevoia, cum e Nivea Cherry.

Acestea sunt produsele de machiaj pe care le-am încercat și care au intrat în rutina (aproape) zilnică.

Voi ce produse de machiaj noi care merită recomandate ați descoperit recent?

(Visited 713 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!