Sau îi putem spune machiajul de plimbare cu copiii sau machiajul de “măcar atât să apuc să fac pentru mine”. Cum vă place mai mult…

Cert e că, de când am rămas singură acasă cu copiii, am reușit să îmi strecor 5-10 minute dimineața pentru machiaj și a făcut mult pentru moralul meu. Copila stă pe lângă mine, Băiețel se joacă pe salteluță sau doarme, probabil aș putea face ceva (ce alții consideră) mai util, dar nu vreau.

Nu vreau să mă las pe mine de tot pentru ei. E ca un favor, un lucru drăguț ce îl fac pentru mine, deși pot ieși foarte bine și nemachiată și o fac oricând mă grăbesc. Am pe blog și variante de machiaj mai light (cu fond de ten sau fără) sau aproape inexistent, dar cred că acum fac un pic mai mult pentru că am nevoie de mai mult timp pentru mine și nu-mi permit decât câteva minute în plus.

Și acum, că am terminat introducerea cam lungă, să vă arăt și ce aleg de câteva săptămâni încoace pentru machiaj de pe măsuța mea de toaletă.

Fond de ten Estee Lauder Double Wear (review)

Am revenit la el pentru că îl cam abandonasem după ce am luat Beauty Blender Bounce. Pe acela l-am terminat în vară și mi-am propus să termin alte produse de acest tip înainte să îmi cumpăr ceva nou. Aplic ca și înainte, o singură pompiță, bine uniformizat cu burețelul Beauty Blender, iar machiajul rezistă impecabil. Ba mi se pare chiar că rezistă un strop mai bine decât fondul de ten Beauty Blender.

Concealer Skinfood Salmon (review)

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Îl folosesc de mulți ani, e cremos și se asează bine pe pielea subțire de sub ochi, fără a accentua și mai mult liniile care își croiesc locul pe acolo. Pentru alte imperfecțiuni prefer un alt gen de produs, acesta îmi pare că migrează din cauza texturii cremoase și aleg produse de alt tip.

Pudră compactă Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Filter

Am dat de gustul pudrelor faine de când am descoperit Hourglass, iar acum sunt fană a celei de la Charlotte Tilbury – mai am foarte puțin pe margine și trag de ea, deși mai am și o rezervă. Îmi place pentru că e foarte fină, mată și are și un pic de acoperire, foarte puțină. Fixează frumos corectorul în zona ochilor, ca să se adune cât mai puțin.

Blush Fenty Beauty Petal Poppin

Blush-ul ăsta e pur și simplu ce trebuie. E colorat, dar nu strident, mă face să arăt mai odihnită și mai… tânără, practic, iar aplicarea e foarte ușoară, folosesc degetele și e super. Cantitatea e micuță, dar asta îmi convine pentru că sper să îl termin înainte să expire, mai ales că e un produs cremă și are o durată mai mică de viață decât unul pudră.

Iluminator Becca Shimmering Skin Perfector Opal

Este un iluminator lichid într-un ambalaj nu tocmai inspirat, pentru ca tinde să curgă prea mult. Dar cam aici se opresc reproșurile la adresa lui, este pigmentat și e nevoie de foarte puțin (pe acesta sigur nu îl termin, căci, deși e mini, vine într-o cantitate destul de generoasă. Din ce am văzut, a fost inlocuită varianta mea de gama Ignite, care are și alte nuanțe.

*Mascara Maybelline Colossal*

Nu am mai avut demult acest rimel, recunosc că plecasem după altceva de acasă. Pândeam un Essence, cel de aici, sau măcar pe fratele lui Colossal, Maybelline Lash Sensation (review), dar cum nu l-am găsit, m-am uitat rapid printre rafturi și l-am remarcat. Mi-am amintit că în urmă cu ceva timp am avut Maybelline Colossal și mi-a plăcut (am scris pe scurt aici despre el) și într-adevăr, mi se pare un produs fain. Mi-ar plăcea să dea un pic mai mult volum, dar sper să se întâmple asta după ce se usucă puțin. Este ieftin și bun, la preț mai bun online și în supermarket – eu am dat vreo 30-35 lei pe el la DM.

*Mascara pentru sprâncene Essence Make Me Brow* (review)

Am scris de curând despre el și am primit feedback pozitiv și de la voi. Un produs ieftin și bun, care își face treaba foarte bine dacă ai nevoie de accentuare și finisare. Încă mai am între produsele mele Inglot AMC Brow Gel, despre care am scris aici, dar de când am născut nu l-am folosit decât o dată pentru că durează mai mult aplicarea sa.

Creion Charlotte Tilbury Lip Cheat Pillow Talk Original

Nuanța sa mi se pare perfectă pentru mine și textura e un vis la aplicare. E un produs destul de scump și se consumă ceva mai repede decât rujul similar, dar este foarte, foarte mișto, dacă aveți carnație similară cu a mea (dacă nu, vedeți și celelalte nuanțe că toate sunt faine) și buget pentru el.

Ruj Charlotte Tilbury Pillow Talk Original

Așa cum spuneam și de creion, și rujul mi se parte superb și îmi place mult de tot cum îmi vine și cum se simte pe buze. De când îl am, îl port în 6 din 7 zile, dacă nu în fiecare zi, pentru că rezistă foarte bine. L-am purtat chiar și sub mască, pentru că eu de cele mai multe ori mă dau cu el și ies pe afară cu copiii, dar uneori mai am de intrat și la vreun magazin, farmacie, medic și, evident, a ajuns sub mască. Nu se șterge de tot, se transferă puțin pe interiorul măștii și cam atât. Textura e super faină, mată fără a fi deloc uscată.

Am pozele pregătite pentr a vă arăta ambele produse Charlotte Tilbury Pillow Talk în toată splendoarea și urmează să le fac un review.

Iar rezultatul obținut cu produsele de machiaj de mai sus?

Nu e mult, dar nici puțin – asta, în accepțiunea mea. Și, dacă aveți pentru mine și alte sugestii de produse eficiente și rapide, testate de voi, lăsați-le în comentarii. Cu siguranță va veni vremea când voi avea chef să schimb câte ceva și îmi vor fi de mare ajutor, ca și alte sfaturi sau idei de la voi.

Voi ce rutină zilnică de machiaj aveți? Preferați să petreceți mai mult sau mai puțin timp în fața oglinzii? Câte produse folosiți în fiecare dimineață?

(Visited 333 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!