reviste cu cadouri iunie 2015

Primele doua aparitii editoriale de iunie sunt sau apar imediat la chioscurile de ziare, asa ca e cazul sa le dezbatem inserturile!

Revista Femeia (7,99 lei) a aparut de pe 19 mai si contine un cadou deja cunoscut de luna trecuta, masca faciala calmanta Schaebens. Luna trecuta, insertul era reprezentat de doua pliculete de masca, deci puteti imparti micul cadouas cu o prietena draga. Nu i-am studiat ingredientele inca, dar brandul Schaebens este unul nou pentru mine, abia luna trecuta am aflat despre existenta sa si despre faptul ca se gaseste in Romania.

Si revista Unica (10,90 lei) include o noutate: un produs hidratant Sun Reinassance. Nici de acest brand nu am auzit pana acum, insa un simplu search pe Google mi-a aratat ca in 2014 exista deja pe piata romaneasca si ca pare a fi de origine indiana. Daca nu aveam atatea produse pentru corp, clar eram foarte tentata sa-l incerc, dar astept sa ajunga la magazinele din presa pe 23 mai, sa-l vad si sa rezist tentatiei de a-l cumpara… sau nu. :D

Astept si alte surprize printre revistele lunii mai si va raportez, dupa cum mi-e obiceiul.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Ce reviste glossy cumparati in iunie?

P.S.: Alte reviste glossy de iunie si cadourile lor gasiti aici.

(Visited 2,277 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!