reviste cadouri septembrie 2015

Toamna este anuntata nu doar de vantul mai recisor care bate de vreo doua saptamani, ci si la chioscurile de ziare, cu reviste cu cadouri in editie de septembrie. Nu, sa nu credeti ca avem o oferta prea mare, poetismul care m-a lovit e mai degraba inspirat de frunzele ce vor cadea curand mai mult decat de bucuria descoperirii unor cadouri extraordinare. Totusi, era cazul sa trecem in revista ce aparitii editoriale ne vor bucura ochisorii in septembrie, unele avand si cadouri.

marie claire unica septembrie 2015

Incepem intai chiar cu ele, revistele care ofera cititoarelor mai mult decat continut editorial. Marie Claire (9,99 lei) are mini produse Mario Badescu (doar o parte din tiraj), daca va doreati sa incercati produsele acestui brand ceva mai scumpisor, asta e momentul prielnic sa testati ceea ce va facea cu ochiul si sa evaluati daca produsul intreg merita banii.

Unica (10,90 lei) in schimb vine impreuna cu produse la gramaj normal, mai exact produse pentru ingrijirea tenului de la Sun Reinassance: lotiune hidratanta, lapte demachiant, exfoliant, masca pentru ten sau crema hidratanta de fata. Va sfatuiesc sa le cumparati cat mai repede daca va tenteaza pentru ca un produs cosmetic expus in vitrinele chioscurilor, in soare, zile intregi nu e tocmai cel mai bun tratament pe care il putem oferi tenului nostru. Altfel, nu am incercat produsele acestui brand, dar le-am vazut comercializate in Catena. Daca le-ati incercat, poate ne lasati impresii in comentarii.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

cosmopolitan femeia septembrie 2015

Femeia (7,99 lei) a aparut de pe 18 august si a deschis sezonul revistelor de toamna, fara cadou, iar Cosmopolitan (8,90 lei) a aparut pe 25 august, la fel, nici ea nu are cadou.

beau monde style elle septembrie 2015

Am lasat pentru final revistele cu profil inclinat catre premium fashion, Elle (12,90 lei) si Beau Monde Style (9,99 lei), pe cea dintai o gasiti in magazine din 25 august, iar BMS apare chiar astazi, 27 august.

Nu am gasit informatii despre mostrele pe care (sper ca) le contin revistele cu cadouri, dar aici contez pe voi sa ma ajutati cu informatii daca veti cumpara vreuna din primele reviste ale toamnei.

Care e revista voastra preferata? Ce revista veti cumpara in luna septembrie? 

(Visited 2,469 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!