Am intarziat putin cu revistele lunii martie, nici nu am realizat cat pana nu am vazut vitrina unui magazin de presa incarcata cu noile aparitii. Printre ele sunt si cateva reviste cu cadouri despre care vreau sa vorbim astazi.

Daca ma urmariti pe Facebook, probabil ati vazut deja ca pe 28 februarie a fost lansat un nou Marie Claire Beauty Kit, o editie reusita si care s-a epuizat rapid. Echipa editoriala s-a gandit si la cititoarele mai putin interesate de kit si le ofera cadou celor care cumpara revista (12,99 lei) un serum vegetal Yves Rocher, un produs inclus adesea la pachet cu revistele glossy. Este o editie mai veche a produsului, intre timp si-a schimbat ambalajul. De asemenea, prin paginile revistei gasiti si o mostra de crema Vichy Idealia si una de parfum Lancome La Vie Est Belle – unul din preferatele mele, povestea lui am scris-o aici.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Glamour (10,90 lei) daruieste cititoarelor un choker cu un design mai empiric (dupa parerea mea) si trei mostre: protej-slip Libresse si cele doua incluse si in Marie Claire, crema Vichy Idealia si parfumul Lancome La Vie Est Belle. Daca sunteti pasionate de lectura, s-ar putea sa va faca cu ochiul si oferta pentru abonamentul pe 6 luni: pe langa cele 6 editii Glamour, veti primi in dar 6 carti publicate de editura Litera. Costul abonamentului este de 45 lei.

Unica (14,90 lei) include o paleta cu 8 farduri sidefate, nebranduita, alaturi de aceeasi crema Vichy Idealia si o mostra din nou lansatul parfum Avon, Viva la Vita. Am citit cateva impresii despre farduri si se pare ca ar fi fainute – nu ma astept sa rivalizeze cu Urban Decay, dar e posibil sa rivalizeze cu brandurile mass market. Daca le-ati incercat, dati de stire!

Acestea fiind scrise, stiti deja ce curiozitate am luna de luna:

Ati cumpara(t) reviste cu cadouri in martie? Ce cadouri vi se par cele mai interesante?

(Visited 2,400 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!