Poimaine e deja septembrie si eu am intarziat cam mult sa va povestesc despre revistele lunii ce urmeaza. Din pacate, intarzierea mea n-a ajutat la aparitia mai multor titluri glossy, asa ca sper sa gasiti singura publicatie care pastreaza traditia de reviste cu cadouri.

Mai exact, Unica (10,99 lei/13,99 lei) continua parteneriatul cu Ivatherm, iar in septembrie ne ofera o *apa termala de 100 ml*, impreuna cu alte cateva mostre: serumul Ivatherm Una, serumul Lancome Genifique Advanced si lotiunea de corp Elmiplant Beloved Vanilla.

Dintre produsele oferite, eu am folosit cu succes apa termala Ivatherm – atat in scopuri cosmetice (ca baza pentru produsele cu acid hialuronic, care se folosesc pe pielea umeda intotdeauna) si dermatologice (iritatii de la caldura, ale adultilor si ale Copilei), dar si in scop recreational. Vara trecuta, cand Copila era ceva mai mica si statea inca in scoica, nu avea cine stie ce vizibilitate pe geam, asa ca se plictisea. Atunci am inceput sa ne jucam cu apa termala, pulverizam de la distanta si ea se amuza teribil cand ploaia fina ajungea pe piciorusele sau pe manutele ei.

Nu am testat inca serumul Una, doar *crema pentru fata* (review) si *crema pentru ochi* (review), ambele mi-au placut. O sa caut si lista de ingrediente pentru serumul Ivatherm Una, ma astept sa fie mai pe gustul meu decat *Lancome Genifique*, pe care l-am testat deja si are o tona de alcool, pe langa faptul ca e de 3-4 ori mai scump. Mi-a facut fruntea sa semene cu o tigaie plina de ulei, atat de tare s-a uscat pielea si a simtit nevoia sa compenseze secretabd foarte mult sebum.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Nu am mai avut demult lotiuni de corp *Elmiplant*, nici varianta Beloved Vanilla, oferita sub forma de mostra cu Unica, nu am incercat-o, dar candva am avut o preferata de la ei, *Silky Radiance*, despre care am si scris pe blog, aici. Asadar, daca luati revista si incercati mostrele, astept impresiile voastre in comentarii.

Later edit: Avantaje (10 lei) vine impreuna cu o carte de colorat mandale – poate stiti genul de carti de colorat pentru adulti.

Ce alte reviste cu cadouri ati mai vazut in magazinele de presa?
Veti cumpara ceva luna aceasta?

(Visited 2,018 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!