concurs-septembrie-joi-ivatherm

Dragilor,

Azi vreau sa sarbatorim impreuna! Va povesteam duminica despre redecorarea care a avut loc pe blog si, pentru ca au avut loc aceste transformari, am pus la cale impreuna cu Ivatherm o surpriza pentru una dintre cititoarele mele: un kit de produse care sa-i transforme pielea intr-una minunata!

Ce punem la bataie?

  • Ivahidra+ Gel de Curatare
  • Rosederm Lotiune Micelara
  • Toleriskin Crema Calmanta
  • Cicaderm Regenerator Tisular

Am ales produsele pe un considerent foarte important pentru mine: le-am incercat pe toate, mi-au placut fiecare dintre ele si m-au ajutat fiecare in felul sau sa am o piele mai frumoasa. Cred in recomandarile pe care le fac pe blog si de aceea vreau ca la fiecare concurs sa ofer sansa uneia dintre voi sa incerce produse care imi plac si mie. Am incercat si folosesc si in prezent si alte produse Ivatherm care mi-au lasat o impresie foarte buna, insa cele oferite astazi au avantajul de a se potrivi multor tipuri de piele si de a indeplini multe nevoi.

Ce trebuie sa faceti pentru a participa?

Dupa cum spuneam, am decis sa tinem concursul pentru a sarbatori redecorarea blogului cu o tema si un logo nou. Si ca sa ramanem in aceeasi sfera, pentru a va inscrie in concurs trebuie sa:

  • povestiti intr-un comentariu la acest articol care e ultima redecorare pe care ati facut-o, cu ce prilej si cum a iesit
  • sa dati un share public concursului pe Facebook si sa lasati linkul in comentariu
  • sa fiti fani ai blogului meu, SeptembrieJoi, si al prietenilor de la Ivatherm pe Facebook si sa includeti in comentariu numele cu care ne urmariti

Informatii despre concurs

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Concursul se desfasoara in perioada 18-24 octombrie, pe blog – raspunsurile oferite pe alte platforme decat pe blog nu vor fi luate in calcul. Castigatorul va fi ales prin intermediul random.org in cel mai scurt timp posibil, si va fi contactata pentru transmiterea premiului. Premiul va fi livrat doar pe teritoriul Romaniei.

Mult succes!

Castigatoarea este Mona Cocoreanu! Felicitari!

(Visited 343 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!