concurs

Dragilor,

A venit momentul sa sarbatorim impreuna faptul ca blogusorul meu se face tot mai mare: avem 1500 de fani pe Facebook si peste 8000 de vizitatori unici pe luna – cifre care mi se par ireal de frumoase si ma ambitioneaza sa fiu si mai mult alaturi de voi si mandra de ce am realizat, cu sprijinul vostru!

De aceea am decis sa va rasplatesc pentru faptul ca va furati din timpul liber pentru a-mi fi alaturi si pentru a-mi citi textele si experientele, pentru ca mi le impartasiti pe ale voastre si pentru ca invatam unii de la altii aici, pe septembriejoi.com.

Cum puteti castiga?
  • Dati like paginii de Facebook a blogului – daca dati share sau sunteti abonate prin Bloglovin sau email primiti o sansa suplimentara (gasiti toate instrumentele in partea dreapta a blogului)

  • Lasati un comentariu in care sa notati numele cu care ati dat like si, pentru sansele in plus, linkul catre share (public), adresa de mail si numele de Bloglovin

Concursul se desfasoara in perioada 9-16 martie 2015, pana la ora 24:00, iar castigatorii vor fi alesi in scurt timp si anuntati in cadrul acestui articol. Pentru a intra in posesia premiului, va voi contacta pe adresa de mail folosita pentru inscriere, asa ca aveti grija sa fie cea corecta. De asemenea, va veti alege premiile in functie de preferinte in ordinea in care veti raspunde la email-ul meu: prima persoana care raspunde, alege dintre cele trei, a doua din cele doua ramase, iar cea de-a treia primeste premiul ramas in joc.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Am pentru voi trei premii impartite pe categorii: produse pentru corp, pentru par si pentru ten. Va intrebasem pe Facebook daca v-ar placea un premiu mai mare sau trei mai mici – m-ati ajutat sa iau decizia corecta si acum voi rasplati trei cititoare sau, de ce nu, cititori!

Premiul pentru ten:
  • Alpha Hydrox Retinol ResQ 30 ml (full size)
  • 3 * Uriage Isofill  3 ml (mostra) – crema pentru ochi

alpha hydrox

Premiul pentru corp Collistar:
  • Crema de corp pentru fermitate 100 ml (full size)
  • 3 * Crio-gel anticelulitic 8 ml (mostra)
  • 3 * Tallaso Scrub 40 g
  • 3 * Capsule Anticelulitice pentru o singura utilizare

collistar

Premiul pentru par Dove:
  • Setul Dove Colour Care Collection: sampon, balsam si perie pentru par

dove colour care

Acestea fiind spuse, va astept cu drag inscrierile – corecte, pentru a evita descalificarile si va doresc succes!

P.S.: Castigatoarele sunt Adyna Radu, Mihaela Grigoras si Mirela-Liliana Ion! Felicitari! V-am trimis deja email si astept raspunsurile voastre in cel mult 72 de ore pentru a putea intra in posesia premiului – in caz contrar voi efectua o noua tragere la sorti.

(Visited 1,135 times, 1 visits today)