Duminica trecuta va scriam aici despre cadourile pe care le ofera editiile de noiembrie ale Beau Monde Style si Unica, intre timp au aparut Glamour si Avantaje, care ofera un card de reduceri, respectiv o crema cadou.

glamour shopping card

Incep cu Glamour ca am o galerie de imagini cat toate zilele pregatita pentru voi. Motivul este simplu: Glamour de noiembrie 2014 vine cu Glamour Shopping Card, prin care ofera o varietate de reduceri la diverse magazine.

glamour shopping card

glamour shopping card

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

glamour shopping card

glamour shopping card

glamour shopping card

glamour shopping card

glamour shopping card

glamour shopping card

glamour shopping card

Din pacate pentru mine, sunt putine magazine in Bacau prinse in aceasta promotie:

  • 25% la Sephora pentru brandurile selectate mi se pare o oferta buna, asa am luat eu primul meu Too Faced Shadow Insurance.
  • C&A ofera 15% la un singur articol pe bon (nu stiu daca se poate folosi cardul de mai multe ori), oferta fiind valabila doar pentru articolele de dama – am senzatia ca oferta asta e doar asa, ca sa fie, cam de umplutura.
  • Sensiblu are 20% la marcile exclusive, printre care si Batiste. Daca nu sunteti din Bucuresti si nu puteti cumpara celebrul sampon uscat de la Hello Free Discount Zone (unde preturile sunt semnificativ mai mici), ati putea sa-l luati mai ieftin profitand de aceasta reducere.

Daca eram din Bucuresti m-ar fi incantat si alte promotii:

  • pe langa alte nume mai scumpe, Kendra are pana la 30% reducere la Revlon – cum se retrage de pe piata, e un prilej bun sa mai cumparam produsele preferate
  • Marrionaud din Bacau si-a inchis portile acum cateva luni, are insa oferte faine pentru produsele exclusive – in caz ca aveati pe wishlist The Balm sau Barry M, spre exemplu, la doua produse aveti 20% reducere, la trei, 30%.
  • Sabon are in general preturi mari pentru produse, dar am citit despre ele ca sunt ceva deosebit. Acum au 20% reducere.

Din ce am vazut eu, niciun brand nu permite sa cumulezi reducerea Glamour Shopping Card cu reducerile existente deja in magazin, ar fi fost o chestie mai fairplay, dupa parerea mea.

Pretul revistei este de 7,90 lei.

Trecem la editia de noiembrie 2014 a revistei Avantaje, care ofera o crema nutritiva vitaminizanta Doina de la Farmec de 50 ml – genul de crema buna la toate. Pretul produsului pe site-ul oficial este de 6,4 lei, iar revista cu crema costa 10,90.

avantaje noiembrie 2014

Pozele sunt preluate/compilate de pe site-urile oficiale Glamour si Avantaje, nu am cumparat niciuna dintre ele.

Veti face cumparaturi cu Glamour Shopping Card? Ati cumparat reviste in noiembrie?

(Visited 206 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!