Folosesc deja de mai bine de o lună Elseve Frizz Killer Serum, atât pe părul meu, cât și pe buclele Copilei, așa că am vrut să vă împărtășesc experiența noastră cu produsul acesta.

Elseve Frizz Killer Serum este un produs leave-in, destinat părului lung și/sau creț, pentru netezirea firelor rebele, dar asigură și protecție termică, după cum specifică producătorul. Și ca să vă dau mai multe detalii despre părul meu, am un fir aspru și des, cu mult păr alb, deci vopsit des, și uscat frecvent cu peria rotativă. Iar momentan am aproximativ 5 luni de la ultima tunsoare, ceea ce e destul de mult pentru tipul meu de păr, iar vârfurile se resimt.

De când am descoperit produsele de păr cu textură de ulei, am simțit o îmbunătățire semnificativă a felului în care se asează părul meu după ce îl aranjez. Primul dintre ele, căruia i-am și rămas fidelă mulți ani, a fost *Chi Silk Infusion* (review) și a fost o revelație pentru mine. De-a lungul timpului am mai încercat și alte produse, chiar acum mai am în casă *Morroccanoil Light* și un ulei *Inebrya* de care sunt mulțumită.

Dar există un aspect care deosebește Elseve Frizz Killer Serum de celelalte produse pe care le am sau le-am folosit: textura mai lejeră, care nu încarcă deloc părul și care îl face potrivit de folosit și pe părul uscat, între spălări. Bănuiesc că asta se datorează formulei cu glicerină, proteine hidrolizate și mai multe uleiuri vegetale, fără silicon. Eu nu l-am exclus total din produsele leave in, dar de când am trecut prin Curly Girl Method, căutam produse cu un tip de silicon volatil, cyclopentasiloxane. Se pare că merge și fără acest tip de silicon și chiar bine.

Mi se întâmplă uneori ca, de la umezeală, să se umfle părul inestetic și să am nevoie de un produs care să îl domolească fără să îl încarce. Ori cu Chi Silk Infusion, spre exemplu, deși e un produs foarte mișto, trebuie să fiu atentă încă de la prima aplicare, pe părul ud, căci riscam să simt părul îmbâcsit dacă scăpam prea mult. Elseve Frizz Killer Serum l-am aplicat la nevoie, bine distribuit pe palme ca să dozez totuși cantitatea care ajunge în păr, și nu am senzația aceea deranjantă de păr incărcat.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

De aceea am și prins curaj să-l folosesc și pe părul Copilei. Nu îmi amintesc întotdeauna să i-l aplic după baie, dar îi mai pun o cantitate mică dimineața, înainte de a pleca la grădiniță, în special la 3-4-5 zile de la spălare când părul e deja ciufulit inestetic.

Oferă și luciu părului, ceea ce mie îmi prinde bine, căci părul meu vopsit tinde să devină tern. Așa cum mărturiseam și mai sus, părul meu e netuns de ceva timp, l-am vopsit pe lungime ultima dată acum mai bine de două luni și culoarea nu e tocmai uniformă. Dar atâta timp cât parul lucește și are un aspect destul de sănătos, nu mă mai interesează atât de mult culoarea pe lungime.

Merită să menționez că Elseve Frizz Killer Serum e un produs accesibil, atât ca preț, cât și ca procurare. Se găsește și în supermarketuri, și în drogherii precum DM, dar și online, iar prețul e foarte bun pentru cei 100 ml de produs, diferă puțin în funcție de sursă și oferte. Pe *emag* acum e 27 de lei, pe elefant 32. Mi se pare ca se consumă un pic mai repede decât produsele cu textură siliconată pe care le-am folosit, dar tot e ok ca raport cantitate/preț. Estimez că am folosit cam un sfert de sticlă într-o lună și jumătate.

Sunt curioasă care e părerea/experiența voastră:

Folosiți uleiuri/serumuri pentru păr? Ați folosit Elseve Frizz Killer Serum?

(Visited 1,616 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!