Eu ma feresc de ojele prea colorate, my comfort zone e destul de restransa: nude, darks & reds. Dar de curand am vazut pe unghiile unei prietene un lila interesant… si mi-a starnit curiozitatea, odata cu sentimentul ca mi-ar putea face mainile sa para prea cenusii. Si cum cautam eu o lanterna intr-un Inmedio, vad un stand cu oje Rimmel 60 Seconds, vad pretul de 6,9 lei, vad ca au 11 culori noi si vad si un mov deschis, levantica, toate in mai putin de 60 de secunde! Intreb de lanterna (n-aveau, bineinteles), platesc oja si abia astept sa am timp sa o si aplic!

Minunatia asta mica are si-un nume fain, Uh Boy You’re So Fine, pensula lata, specifica gamei care usureaza aplicarea, si-o formula faina, care nu prea face dungi (chiar daca se vad putin, ele se estompeaza pana la uscare).

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

 

Rezistenta nu i-am testat-o corespunzator caci dupa doua zile alta oja mi-a dilatat pupilele! Insa, cu OPI Rapidry aplicat peste, s-a uscat repede si frumos, nu s-a ciobit si nici nu s-a tocit. Eu mai am si alte oje din gama Rimmel 60 Seconds (Deliciously Dark, Princess Pink, Caramel Cupcake, Pompous Sir), sunt incantata de toate pentru ca au pensula, formula si pretul faine.

Si-asa pot sa zic ca am bifat si eu macar o oja intr-o culoare varatica (cine ar avea tupeul sa poarte asa ceva la iarna, cand oricum o sa am mainile vinete?!).

Voi ce ati mai purtat pe unghii? Ati vazut ultimele culori adaugate in colectia Rimmel 60 seconds?

(Visited 395 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!