Sambata obisnuiam sa scriu despre seriale, asa ca nu vreau sa pierd de tot traditia (ca n-am facut oricum o treaba prea buna in a o respecta mereu), acum o sa fac pe plac tot iubitoarelor de seriale, insa n-o sa le dau un nou subiect de obsesii, ci o aplicatie care ne va ajuta sa tinem sub frau situatia episoadelor vazute din serialelor preferate si sa stim cand se va lansa noul episod.

Episode Calendar mi se pare extrem de util, mai ales la inceput de sezon sau in perioadele in care producatorii isi fac de cap si iau vacante, ca sa ma dezorienteze pe mine total… Pana sa aflu despre aplicatia asta (merci, Mihaela), imi scrisesem in telefon datele la care urmau sa debuteze sezoanele noi pentru toate serialele mele preferate, insa sigur ca prefer varianta asta!

Trebuie, intr-adevar, sa iti faci un cont, dar nu-ti cere nimeni numarul de la pantof, ci doar mail-ul si sa-ti setezi o parola. Avantajul e ca poti sa-ti activezi notificari pentru a fi anuntata pe mail cand apar episoade noi, daca uiti sa verifici des aplicatia. Eu o s-o folosesc pentru ca sistemul meu de a tine cont ce am vazut si ce nu era destul de practic, dar imi manca multa memorie (tineam in calculator ultimul episod vazul si stiam astfel ca pe cele care il urmau nu le-am vazut inca – nu stiu daca se intelege, dar it makes sense).

Daca vreti sa vedeti cu ce o sa-mi ocup eu toamna, iata cum arata calendarul meu:

Cum vi se pare ideea? V-ar ajuta sau v-ar incurca un astfel de planner?

(Visited 78 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!