Bună să vă fie dimineața de duminică!

Sunt deja două duminici consecutive pe care le încep cu această urare, așa că mă felicit și sper că vă bucurați și voi și vom sta la povești cum obișnuiam. A trebuit să caut rușinos de mult în spate să găsesc numărul pentru titlul de azi…

Tot pentru că mi-am propus să fiu mai activă, m-am concentrat pe Instagram și am început să postez frecvent pe Instastories. Săptămâna asta am postat în special despre produsele pe care le folosesc în fiecare dimineață, iar mai sus aveți unul din look-urile simple pe care le-am purtat la birou.

Am avut și un moment simpatic, când Tataee mi-a dat repost la un Instastory și m-a uimit…

M-am vopsit duminica trecută cu o combinație interesantă de culori. Am vrut să salvez o cutie de vopsea cu subton cam roșu, Vitality’s 6.93, și am amestecat-o cu vechea mea combinație de vopsea Goldwell, iar rezultatele au fost chiar faine! S-au uniformizat frumos rădăcinile cu restul părului (eu nu îmi vopsesc părul pe lungime), acum sunt curioasă cum va rezista nuanța și dacă va deveni mai roșie după câteva spălări.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Am avut o săptămână chiar rece la Bacău, dimineața au fost și -9 grade, ceea ce m-a făcut să mă bucur că nu am returnat geaca H&m despre care v-am povestit aici, am tot purtat-o. A fost nevoie și de fes, și de fular gros, cu mănuși pe măsură, și-așa am un copil la grădiniță, ceea ce e echivalent cu o mică bombă biologică aducătoare de viruși altoiți. N-aș vrea să răcesc…

Apropo de Copilă, prima mea săptămână la birou a fost și prima ei săptămână la grădiniță, iar trezirea dimineață a fost grea. S-a trezit singură doar vineri, când s-a mutat în alt pat și s-a învelit. Apoi și-a amintit pe ce pernă stă și mi-a declarat scurt: “Asta e mami cu ochii închiși și cu ruj! Dar cine a murdărit-o aici?!”

Zilele astea, Copila s-a tot deghizat în prințesă, m-a pus să-i improvizez rochii lungi, de “bar” – pentru că uneori spune”r” în loc de “l”. Are chiar și o meșă pe care a primit-o cadou și, când nu își pune beteala în cap, își pune o coroană de prințesă. Papucii de casă sunt condurii de Cenușăreasa…

Cea mai spinoasa problemă pe care ne-am propus să o rezolvăm și încă nu ne-a ieșit a fost să desfacem bradul. Întâi ne-am izbit de opoziția vehementă a Copilei, apoi nu am mai avut timp… Poate reușim azi să facem treaba asta.

Dar dacă tot nu am reușit încă, am zis să -i fac și Băiețelului o poză cu primul brăduț din existența sa, fie ea și intrauterină. Cred că la anul va fi foarte distractiv, el va avea cam 7-8 luni și va fi la fel de fascinat de luminițe ca surioara lui.

Am primit și ceva noutăți zilele acestea. În cazul coletului La Roche Posay, e un teaser care anunță o lansare. Dacă ar fi să ghicesc, cred că e un serum cu acid hialuronic. Cel puțin, asta sper că l-am tot văzut pe Instagram la bloggerițele din străinătate și așteptam demult să apară. Acum, o să aflăm săptămâna viitoare dacă intuiesc corect. Am rezonat mai intens cu mesajul campaniei #myBlueSecret pentru că, purtând un băiat în pântec, presimt că voi avea parte de și mai mult albastru în viața mea de-acum încolo!

Am primit și cutia Asos x Deciem, care a fost disponibilă pe Asos de pe 1 ianuarie până de curând. Șmecheria era că avea un preț foarte bun pentru ce conține, a costat 15 euro, iar valoarea produselor era undeva la 79. Iar dacă e să luăm la puricat produsele, unul dintre ele, Niod Multi Molecular Hyaluronic Complex, costă 25 de euro doar el. Pe lângă asta, eu știam deja că îmi place cleanserul și tot auzisem de bine de cremă Natural Moisturising Factor, precum și de masca cu acid salicilic. Primerul e singurul cu care am emoții. Nu le-am desfăcut încă din lipsă de timp…

Știu că au mai fost fete care au comandat, fie că au aflat de la mine sau de la alte persoane care au postat oferta. Dacă așteptați coletele de la Asos, al meu a Venit la 7 zile după expediere și a fost livrat de Cargus. Numărul de tracking care apare în mailul de confirmare poate fi folosit în aplicația pentru awb a Cargus din momentul în care intră coletul în țară.

Așa a decurs săptămâna noastră până acum. Întrucât eu lucrez azi, Copila își va petrece ziua cu tatăl ei, iar când îmi termin treaba la birou, aș vrea să îi scot la expoziția Brickenburg, având în vedere că în timpul săptămânii sigur nu vom ajunge.

Voi ce-ați făcut săptămâna asta?

(Visited 593 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!